Okyanus’tan İTSO’ya indirim

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile İnegöl Özel Okyanus Koleji arasında indirim protokolü imzalandı. İTSO Başkanı Metin Anıl ile Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan tarafından imzalanan protokole göre, İTSO üyelerine yüzde 25 indirim uygulanacak.

Yayınlama: 13.04.2016
473
A+
A-

İTSO Başkanı Metin Anıl ve Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan arasında imzalanan protokol dün itibariyle yürürlüğe girdi.  İmza törenine odanın Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, Başkan Yardımcıları Mustafa Kaynakçı ve Ömer Semiz, Sayman Üye Bülent Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Uğur, Bülent Savaşçı, Osman Ceylan, Ridvan Kocaağa, Salim Kaplan ve Selçuk Armağan, Genel Sekreter Mustafa Şentürk ve okul yöneticileri Erdoğan Kızmaz ve Mehmet Baştürk hazır bulundular.

 

İmza törende konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, sorumlu bir oda olarak her alanda üyelerinin yanında olduklarını söyledi. Üyelerinin bütçelerine katkı yapmak amacıyla özel kurumlarla çeşitli indirim anlaşmaları yaptıklarına vurgu yapan Metin Anıl, “Bugünde İnegöl’deki saygın eğitim kurumlarından biri olan Okyanus Koleji ile indirim anlaşması yaptık” dedi. Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan’da okullarına kayıt yaptırmak isteyen İTSO üyelerinin oda faaliyet belgesi ile gelmeleri durumunda protokolde öngörülen yüzde 25 indirimi uygulayacaklarını söyledi. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş