Ölüme de beraber yürüdüler

İnegöl’de yaşayan Lütfi Açıkgöz, kanser hastası eşini hastaneye götürürken kaza yaptı. Kamyona arkadan çarpan aracın içerisinde sıkışan çift, hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden çiftin daha önce 14 Yaşındaki bir çocuğunu da kanserden kaybettiği öğrenildi.

Yayınlama: 05.10.2015
545
A+
A-

Kanser olan hayat arkadaşını hastaneye götürürken benzinlikten çıkan kamyona arkadan çarpan sürücü ve eşi hayatını kaybetti.

 

BENZİNLİKTEN ÇIKAN KAMYONA ARKADAN ÇARPTI






Kaza, Ankara-Bursa yolunun Yenişehir ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, İnegölilçesinde ikamet eden Lütfi Açıkgöz (55), kanser hastası olan eşi Zehra Açıkgöz’ü (48) Onkoloji Hastanesi’ne yola çıktı. Açıkgöz, yolda ilerlerken benzinlikten çıkan kamyonu fark etmedi. Basri H. idaresindeki kamyona arkadan çarpan Açıkgöz çifti, aracın içerisinde sıkıştı.

 

ARACIN ÖNÜ TAMAMEN YOK OLDU

İtfaiye ekiplerinin kurtardığı çift, yapılan müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin aracının ön tarafının tamamen yok olduğu görüldü.

 

TEDAVİYE GİDERKEN CAN VERDİLER

Zehra Açıkgöz’ün kanser olduğu ve eşinin onu tedaviye götürdüğü öğrenildi. Jandarmanın kazayla alakalı tahkikatı sürüyor.

 

DAHA ÖNCE ÇOCUKLARINI KANSERDEN KAYBETMİŞLER

Hayata gözlerini yuman Lütfi Açıkgöz (55) ve kanser hastası eşi Zehra Açıkgöz’ün (48), daha önce 14 yaşındaki çocuklarını kanserden kaybettikleri öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş