Otobüs sevinci kısa sürdü

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ile ilgili çalışmaların yürütüldüğü BURULAŞ şirketi dün yayımladığı açıklamasında Bursa-İnegöl arası sarı otobüsler sefere başlayacağını duyurdu. Ancak İnegöl halkına verilen bu müjdeli haber çok kısa sürdü.

Yayınlama: 12.02.2015
887
A+
A-

Bursa Büyükşehrin sınırlarının genişlemesiyle, Burulaş ilçelere de otobüs seferlerine başlıyor. Yayımlanan listede İnegöl yer almasına rağmen sarı otobüslerin İnegöl’e gelmeyeceği öğrenildi.

 

BURULAŞ tarafından bugün yayımlanan açıklamaya göre, yeni otobüsler satın alarak Mustafakemalpaşa, Karacabey, İnegöl ve Gemlik’e sefer yapılacağı açıklandı. İlçelerden seferler metro duraklarının olduğu Küçüksanayi ve Kestel bölgeleri ile Merinos’a noktasına yapılacak. Gemlik’ten otobüs seferleri ise T2 tramvay hattının tamamlanmasıyla Demirtaş Organize Sanayi ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne kadar olacak. Burulaş yetkilileri, yeni otobüsler alınarak seferlerin başlayacağını vatandaşa müjdelerken, dağ ilçelerinde de toplu taşımaya düzen getirilmek için bazı hatların birleştirildiğini ifade ettiler.






 

MÜJDE KISA SÜRDÜ

Konu üzerine görüşülen Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Ulaşım Komisyonu Üyesi İsmail Karaman; Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşım komisyonda alınan kararda 10 otobüs alınması kararı alındığını, alınan bu kararda 4 Gemlik ilçesine, 3 tanesi Karacabey ilçesine, 3 tanesi de Kemalpaşa ilçesine tahsis edileceğini listede İnegöl’ün olmadığını  ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş