Otobüs tamam, sıra tesiste

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor’a tahsis edilen takım otobüsü önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Akhisar’da yapılması planlanan İnegölspor’un yeni tesislerinin projesinin tamamlandığını kısa bir süre sonra da ihaleye çıkacaklarını kaydetti.

Yayınlama: 05.09.2015
655
A+
A-

İnegölspor kulüp tesislerinde düzenlenen törene İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, İnegölspor teknik heyeti ve futbolcuları ile vatandaşlar katıldı.

 

GEÇEN SENE YARIM KALAN İŞİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ






Programda ilk olarak İnegölspor Başkanı Eşref Güç konuştu. Güç şunları söyledi.  “Büyükşehir Belediyesi bize çok büyük bir jest yaptı, kendilerine teşekkür ederiz. Bu jestin devamını bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor’u desteklediği gibi İnegölspor’u da mutlaka destekleyecektir. Bizim onlara ihtiyacımız var. Geçen sene şampiyonluğu kaçırdık, Başkanımıza armağan edemedik. İnşallah bu sene PTT 1. Lig’e çıkmak için istediğimiz arzuyu göstereceğiz, geçen sene yarım kalan işimizi tamamlayacağız.”

 

İNEGÖLSPOR’A YAKIŞIR BİR OTOBÜS

Programda konuşan İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ise şöyle konuştu: “Bursa’da sporun gelişmesi adına yüzlerce tesis Bursa’ya kazandırıldı. Başta Bursaspor olmak üzere amatör kulüplere ve değişik branşlara büyük destekler ve katkılar veriliyor. Bizim, Sayın Başkanımızdan bir otobüs talebimiz olmuştu. İnegölspor’a otobüs tahsis edilmesi konusunda bir isteği dile getirmiştik. İnegölspor’a yakışır kaliteli bir otobüs vermek istediğinizi belirterek beklememizi istemiştiniz ve sözünüzü yerine getirdiniz. Teşekkür ediyorum.”

 

TESİS KONUSU ÖNEMLİ

Konuşmasını tesislerle ilgili sürdüren Aktaş, “Vakti zamanında bu tesislerin yapımına sebep olan Belediye Başkanımız Muhittin Tanoğlu ve yönetici arkadaşlarımızdan, işadamlarımızdan Allah razı olsun. Her şeyin bir ömrü olduğu gibi tesisin de bir ömrü var. Burası 30 küsur senelik bir tesis. O günkü imkânlarla yapıldığı için de artık ekonomik ömrünü doldurdu. Bundan sonra İnegöl’ün 40-50 yılını karşılayacak muazzam bir tesisi İnegöl’e kazandırmak istiyoruz. Projeleri yapıldı ve nihayetinde ihale aşamasına geldi. Stadyum ile ilgili de istekler geliyor ama her şey sırayla. Tesis konusu önemli… İnegölspor’un hem altyapısının daha güçlü olması hem de mevcut sporcuların daha kaliteli ortamlarda barınarak idman yapmaları için yeni tesis olmazsa olmazdır. Sırada o var. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde bu işi de halledeceğiz. Gerçekten sporu çok seven, futbola çok ilgi gösteren bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. İnegölspor’un PTT 1. Lig’e çıkması Bursa futbol camiası adına çok önemli bir olaydı. Sağ olsun bizi kırmayarak Play-Off final maçımızda bizimle beraber oldu. Bu işi seven, bu işe gönül veren bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. İnşallah bundan sonraki süreçte kendisinden tesisler başta olmak üzere bir sürü destek alacağız. Biz bu ligin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Çok genç ve kaliteli bir yönetimimiz var. Takımlarında ön plana çıkmış, deneyimli sporcularımız var. Yeni bir takımız, yeni yapılanıyoruz. Bu değişim ve dönüşümün sancılarını bir miktar yaşayabiliriz ama ben inanıyorum, şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine 6 Eylül İnegöl’ün kurtuluşu günü bu kardeşlerimiz Tarsus deplasmanında bu işe 3 puanla bismillah diyerek başlayacaklardır. İnşallah kazasız, belasız, 3 puanlarla dolu deplasmanlara gideriz bu otobüsle… Çok ciddi projelerimiz var. Değişimin ve dönüşümün ne kadar seri olduğunu her konuda hep birlikte göreceğiz. İnegöl’ümüze, Bursa’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

 

İNEGÖL’ÜN GELİŞMESİ, BÜYÜKŞEHİR İLE OLACAK

Son olarak konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, “İnşallah renkli bir başlangıç yaparız. Güzel, kazasız, belasız, sıkıntısız bir sezon geçirelim ve sezonun sonunda Alanya’da kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene İnegöl’e getirelim. Yeni sezon hayırlı olsun. İnegöl Bursa’mızın en önemli ve marka ilçelerinden… Her şeyi ile birlikte ayrı bir yıldızımız. Bu konuyla ilgili artık yeni dönemde İnegöl’ün her alanda gelişmesi, kalkınması Büyükşehir Belediyemiz ile olacak. Gerek şehir merkezinin canlandırılması, altyapısıyla üstyapısıyla, tarihi birikimiyle ve bunun yanında tarımının, ticaretinin, turizminin ve üretimlerinin gelişmesi konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Onun için Bütünşehir uygulaması var. Her alanda gelişip kalkınacağız. Bütünşehir uygulaması ile birlikte yerelde güçlü yönetimleri oluşturalım ve yatırım yapabilen, sorunları çözebilen yönetimler olsun, ilçelerimiz daha fazla üretip daha fazla kazansın istiyoruz. Bu kapsamda Bursa olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerledik ve Bursa’mız gerçekten büyük mesafe aldık. Daha önce yaşam kalitesinde 30’uncu sıralarda gösterilen Bursa, son 10 yıldaki çalışmalarla 1. sıraya yükseldi. Bursa’mızda ne varsa ilçelerimizde de onların olması, güçlü ilçelerimizin oluşması için çalışıyoruz. Büyük yatırımlar, büyük projeler her zaman Büyükşehir ile birlikte olacak. Yangınlar oldu, binalar çöktü biz buradaydık. Her türlü sıkıntıda da burada olacağız. Geleceğe yönelik yatırımlar Büyükşehir ile gerçekleşecek. Her alanda olduğu gibi sporda da iddialıyız” dedi.

 

İNEGÖLSPOR’A YENİ TESİS GELİYOR

Altepe konuşmasını şöyle sürdürdü: “7’den 70’e herkesin spor yapması ve tesisleşmek çok önemli. Bugüne kadar Büyükşehir tarihinde yapılan 19 tane spor tesisi var, bizim dönemimizde yapılanlar 219’u geçti. Bu da yapılanların söylemle değil yatırımla olacağının en güzel göstergesidir. Şimdiden sonra artık sırada İnegöl var. İnegöl küçükken burası şehrin dışıydı, şimdi ortasında kaldı. İnşallah Akhisar’a güzel bir proje yapıyoruz. İnegöl’e, İnegölspor’a yakışacak bir proje olacak. Artık proje bitiyor, ihale edeceğiz. Güzel bir merkez olacak. Bizler Bursa olarak şuan 26 dalda örneğiz. Tüm Bakanlıkların örnek gösterdiği bir şehiriz. Hedefimiz hem Bursaspor’u hem de İnegölspor’u başarıya taşımaktır. Güçlü takımlarımız ile birlikte şehrimizin ismini Türkiye’ye ve dünyaya duyuracağız. Bizden talepte bulunduklarında İnegölspor’a kendi aracının yakışacağını düşündük. Yeni model araçlarımızdan 45 kişilik güzel bir araç alalım dedik, arkadaşlarımıza talimat vererek aldılar, getirdiler, İnegölspor’un renklerine güzelce boyandı, her şey güzel. İnşallah bu otobüs İnegölspor’umuzu şampiyonluğa taşıyacak. Gayret bizden, destek bizden, başarı sizden olsun”

 

Yapılan konuşmaların ardından otobüsün teslimi gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş