Özdilek AVM’de minik tiyatrocular büyüledi

Özdilek Alışveriş Merkezi tarafından Ocak ayında başlatılan ücretsiz tiyatro kursu, 18 Nisan 2015 Cumartesi günü ilköğretim 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerinin Çevre kirliliğini konu alan tiyatro gösterisi ile son buldu. 5 aylık eğitim sonunda 21 küçük tiyatrocuya sertifikaları verildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.04.2015
731
A+
A-

Alışveriş merkezinin yenilenen eğitim salonunda  kurulan tiyatro sahnesinde oyunlarını sergileyen küçük tiyatrocuların mutluluğu gözlerden kaçmazken, ayrıca çocuklarını izleyen aileler de küçük tiyatrocuları alkışlarıyla destekledi. Tiyatro eğitimine katılan çocukların aileleri ile yapılan görüşmede ailelere çocuklarının tiyatro öncesi ve sonrası ne gibi değişiklikler olduğu da soruldu. Verilen cevaplar etrafına daha anlayışlı ve olumlu bakabilen, sorumluluk alabilen ve kendini rahat ve güzel ifade edebilen çocuklar olduğunu anlattılar. Bu anlamda eğitimi düzenleyen ve bu gibi eğitimleri sürekli yapan Özdilek AVM yönetimine teşekkür ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Cengiz Oba ve Şirin Oba Tarafından verilen Tiyatro kurslarının son gösterisi ise 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü Özdilek Alışveriş merkezi Eğitim salonunda gerçekleştirileceğini ifade eden işletme Müdürü Cahit Akyüz “Tüm İnegöl Halkı minik tiyatrocularımızın mest edici gösterisine davetlidir. “ dedi.






 

 

ÖZDİLEK YALNIZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ DEĞİL, YAŞAM ALANI

Özdilek alışveriş merkezi yöneticileri ise, bu gibi sanatsal ve sosyal etkinliklerin sürekli devam edeceğini, bu merkezin sadece alışveriş amaçlı değil bir sosyal yaşam alanı olduğunu ve bu anlamda etkinliklerin süreceğini işaret ettiler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş