Pazar günü hizmete geçiyor

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kısa süre sonra hizmete açılacak olan İnegöl OSB Hikmet Şahin Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Karaloğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, kavşağın üst kısmının pazar gününde itibaren hizmete geçeceğini ifade etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 04.05.2015
469
A+
A-

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, geçtiğimiz Cumartesi katıldığı törenin ardından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Vekili Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel ile birlikte İnegöl OSB Hikmet Şahin Köprülü kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

ÜST KISMINI HİZMETE AÇACAK HALE GELDİK






İncelemelerin ardından açıklama yapan Vali Karaloğlu, “Zaman zaman vekilimizle birlikte inşaatları inceliyoruz. Biz biliyorsunuz temel atarken köprülü kavşağın hizmet tarihini 15 Mayıs 2015 olarak belirlemiştik. Müteahhidimiz de bize söz vermişti. Her halde 15 Mayıs’tan önce 10 Mayıs’ta en azından üst kısmını hizmete açacak hale geldik. Bursa ve Ankara istikametine geçişler sağlanacak. Alttaki kollardaki çalışmalar bir müddet daha devam edecek. Önemli olan ana aksı açmak. Müteahhidimiz verdiği sözü tuttu. Kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir kavşak ortaya çıktı. Estetik bir kavşak ortaya çıktı. Hem problemi çözdü hem de estetik olarak şehri rahatsız etmeyecek bir yapı ortaya çıktı. Emeği olan başta Milletvekilimiz Hüseyin Şahin olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

İSMİ ÖYLE KALACAK

Kavşağın ismiyle alakalı sorulan soruya Karaloğlu, “İsmi Hikmet şahin Köprülüğü kavşağı. Her seferinde sormayın bunu. Bir daha söyledik öyle kalacak ismi.” diye konuştu.

 

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş