Pedal çevir enerji yükle

İnegöl Belediyesi tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kazandırılan Pedallı Şarj Cihazı’nın tanıtımı yapıldı. Pedallı Şarj Cihazı’ye vatandaşlara hem spor yapma imkanı hem de telefonlarının şarjını giderme olanağı sunuluyor.

Yayınlama: 18.11.2015
445
A+
A-

Geçtiğimiz gün İnegöl Devlet Hastanesine yapılan programla, İnegöl Belediyesi’nin desteği ile hastaneye kazandırılan Pedallı Şarj Cihazı’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

 

HEM SPOR HEM ENERJİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, ” İnsan odaklı hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. İnegöl Belediyesi olarak sağlıklı yaşamayı şehrimizin bütün katmanlarına yaymak ve sağlıklı yaşamanın bizim için vazgeçilmez bir unsur olması adına farkındalık oluşturacak önemli projelere imza atmaya devam ediyoruz. Sağlıklı yaşamı geniş kitlelere yaymak parolasıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Bisiklet Turu ve şöleni ile çeşitli aktiviteler ortaya koyarak sağlıklı yaşamın hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru olması için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda İnegöl Devlet Hastanesinde kurduğumuz pedallı şarj aleti ile hem hastaneye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor hem de enerji tasarrufu sağlıyoruz. Bu projemizi yenilenebilir bir enerji olması sebebiyle de oldukça önemsiyoruz. Günümüzde yaygınlaşan akıllı telefon kullanımıyla beraber ortaya çıkan şarj sorununa çözüm olması amacıyla ‘Pedallı Şarj Cihazlarımızı’ halkımızın hizmetine sunuyoruz. Şarj cihazlarımızın konumlandırılmasında özellikle halkımızın daha kolay ulaşabileceği, daha fazla ihtiyaç duyduğu bir yerde olmasına önem verdik. İnegöl Devlet Hastanesine yerleştirdiğimiz bisikletler sayesinde vatandaşlarımız hastanedeki işlerini takip ederken telefonlarının bataryalarının bitmesi sebebiyle mağduriyet yaşamayacaklardır. Böylece hem vatandaşlarımız zamanını daha iyi bir şekilde kullanacak, hem de iletişim kurma noktasında sıkıntı yaşamayarak işlerini gönül rahatlığı ile yapabileceklerdir” dedi.

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Hayrettin Göçmen ise, “Sağlık hizmetlerini üç ana grupta biz değerlendiriyoruz. Birincisi koruyucu sağlık hizmetleri, tedavi edici ve rehabilite edici sağlık hizmetleri. Bugün sağlık için harcanmış olan miktarın büyük bir çoğunluğunu, önemli bir çoğunluğunu rehabilite edici ve sağlık hizmetlerine ait. Aslında en ucuz en kolay olan hastalığı oluşmadan önlemek yani koruyucu sağlık hizmetleri. Şu anda Türk toplumunda en fazla ölüm sebebi olan kalp krizi ve kalp rahatsızlıkları hastalıklarının en önemli sebeplerinden bir tanesi hareketsizlik. Önceden İnegöl bisiklet ile her yere gidilen bir ilçeydi ama sosyal kültürel çevrelerin artması ile her taraf araba doldu. Onun için hareketsiz bir yaşantı haline döndük. Buda bizim sağlığımızı olumsuz etkiliyor. İkincisi yaşam süresi de artmaya başladı. Bu açıdan sağlık bakanlığımızın yürüyelim projesi var. Bu yıl içerisinde hatta çoğu il ve ilçede bisiklet kampanyaları başladı. Biz de hastanemizde sembolik bir hareket olsun diye, Belediyemizin de destek ve teşviği ile bu cihazı buraya koyduk. Bu nedenle başkanımıza teşekkür ediyoruz. En azından insanlarda hareket açısından bir bilinç oluşturmak, bir adım atmak ve sonrası için daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek açısından ufak fakat önemli bir adım olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş