Play-Off’ta kritik viraj

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, 27 hafta müsabakasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Daha önce rakibi ile 4 kes karşı karşıya gelen temsilcimiz, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Yayınlama: 17.03.2016
348
A+
A-

Son haftalarda aldığı galibiyet ile Play-Off hayallerinin yeşermesinin ardından, temsilcimiz İnegölspor, zorlu Ankaragücü deplasmanına çıkacak.

 

MKE Ankaragücü ile ilk defa 2013 yılında bir hazırlık müsabakasında karşılaşan temsilcimiz İnegöspor, rakibine 2-0 boyun eğdi.






 

Spor Toto Süper Lig Kırmızı Grup 2014 – 2015 Sezonunun ilk devresinde MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, sarı kartların uçuştuğu müsabakadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı.

 

83’TE MÜMİN AYSEVER 3 PUANI GETİRMİŞTİ

Spor Toto Süper Lig Kırmızı Grup 2014 – 2015 Sezonunun 2. devresinde kendi evinde MKE Ankaragücü ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, Mümin Aysever’in son dakikalarda attığı gol ile rakibini 1-0 mağlup etmişti.

 

SON MAÇ EŞİTLİK BOZULMADI

Ligin ilk devresinde kendi evinde MKE Ankaragücü’nü ağırlayan temsilcimiz İnegölspor, Ankaragücülü futbolcu Emrah Bozkurt’un golü ile geriye düşmüş, daha sonra Ekrem Sarıçam’ın attığı gol ile müsabakadan beraberlikle ayrılmıştı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş