Saadet destek turunda

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Özgür Öztürk, Park Caddesi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Yayınlama: 15.10.2015
445
A+
A-

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Özgür Öztürk, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Park caddesi üzerindeki işyerlerini tek tek gezerek işyeri ve çalışanlarına partinin vaatlerinden bahsedip, destek istedi.

 

GÜÇLÜ KOALİSYON






Seçim çalışmalarının henüz başında sayılırız. Daha yürüyecek çok yolumuz var. biz elimizden geldiğince çok kısıtlı bir sürede az ve öz cümleler kurarak, Saadet Partisinin varlığına ve ülkemizin şiddetle ihtiyaç duyduğuna dikkat çekmeye çalışıyoruz. Niçin Saadet Partisine ihtiyaç var? Çünkü 4 siyasi parti maalesef seçmenin tercihinden hükümet oluşturarak bir sonuca vardıramadılar. Çünkü ‘sarı çizgilerimiz, kırmızı çizgilerimiz var’ diyerek birbiriyle uğraştılar. Memleketimizin o kadar sorunları olmasına rağmen maalesef son 5 aydır ülkemizi hükümetsiz bıraktılar. Biz diyoruz ki; erken seçime hiç gerek yoktu. Bir şekilde istikrarlı bir hükümet kurulabilirdi. Ama yapamadılar. Yapamamalarının temel sebebi de Saadet Partisinin eksikliğidir. Defalarca tekrar ettik. Maya olmadan ekmek olmadığı gibi Saadet Partisi olmadan da mevcut farklı görüşleri bir arada tutacak bir anlayış oluşamamakta. İnşallah Saadet Partisi, meclise adım atacak ve ağabeylik yapacak. Saadet Partisi diğer partileri aynı masa etrafında toplamaya hazırdır. Geçmişte bunu başardığı gibi yine aynı şekilde başaracak ve güçlü koalisyon hükümetiyle ülkemiz yoluna devam edecektir diye düşünüyoruz.” Dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş