Saadet’ten gündem Milli Piyango

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz Cuma akşamı Ocak ayı İlçe Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya büyük bir kalabalık katılım gösterirken, toplantı esnasında konuşan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü’nün hedefinde “Milli Piyango” yer aldı.

Yayınlama: 11.01.2016
378
A+
A-

HER GEÇEN SAAT DURUM KÖTÜYE GİDİYOR

Gerçekleştirilen toplantı esnasında bir konuşma yapan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Öncelikle sene-i devriyesini yaşadığımız Mekke’nin Fethi münasebetiyle tüm İslam âleminin, bu kutlu Fethi önce yüreklerinde yaşamasını ve bugün de fethin manasının tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Yine gece gündüz demeden, mesai mefhumu olmadan, büyük bir özveri ile mesleklerini icra eden Yerel Basın Mensuplarımızın nezdinde tüm Gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününü de şimdiden tebrik ediyorum. Her ay burada, ilçe divan toplantımızda güzel şeylerden bahsetmek isterdik. Ancak gerek ülkemizde gerekse İslam âlemi ve dünyada her geçen gün değil, her geçen saat durum daha da kötüye gitmektedir. Yine bugün Diyarbakır ilçemizde pusuya düşürülen 2 güvenlik görevlimizin şehadet haberini aldık. Rabbim onların şefaatine bizleri nail eylesin. Ailelerine sabr-ı cemil nasip eylesin. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 






“BAŞSIZ ÜMMET!”

Sütçü, “Her akşam evimize gittiğimizde, kendi canımızdan daha kıymetli olan evlatlarımızın başını okşayıp, yanaklarını sevgiyle öptüğümüz bu coğrafyada, maalesef başka çocukların başını denizin soğuk suyu okşamakta. Yanaklarını babaları, anneleri değil, sahildeki kumlar öpmektedir. Artık kıyıya vuran çocuk haberleri gündemin ikinci, hatta üçüncü sırasında kendine yer bulmaktadır. Dış politikada yapılan her hatanın bedeli, sahillerimize çocuk cesetleri olarak geri vurmaktadır. Önümüzde ciddi bir tablo var. Ülkemizde ve İslam coğrafyasında bitmek bilmeyen ve her geçen gün daha da artan terör olayları, komşu ülkelerimizin içler acısı durumu, akan kan ve gözyaşı… Bugün yöneticilerimiz, iktidarıyla, muhalefetiyle bu tablonun sebebi ve çözümü üzerinde durmak yerine bir ‘Başkanlık rejimi’ kavgasına girmiş durumdalar. Asıl gündem, açlık, işsizlik ve terör olmasına rağmen, halkın önüne koydukları suni gündemlerle günü geçirmekteler. İşte böylesine kısır gündemlerle geçen her günün gecesi yine sahillerimize Aylan’ların, Ahmet’lerin, Muhammed’lerin cansız bedenleri vurmakta. Tüm bunlar yaşanırken halkımız maddi ve manevi olarak kuşatma altında tutulmakta. Artık gençliğimiz kızlı erkekli evlere kapatılıp türlü rezilliklerle canlı yayınlarda sunulmakta. Tüm bunlar olurken halkımız ‘Milli Piyango’ denen umut kumarının kucağında durmakta. Hayvan hakları haftasında Cuma hutbesinde konunun dini boyutunu işleyen hocalarımız, Milli Piyango’nun kumar olması ile ilgili tek bir kelam dahi etmemekte. Rahmetli Erbakan Hocamız diyordu ya “İçi doldurulmuş cansız kuş” diye. İşte bu resim bugünkü halimizi özetlemekte. Anadolu yöresel kıyafetleriyle, başörtüleriyle kumar olan Milli Piyango’nun çekilişini yapan kızlarımız. İşte, bugün gözler önüne serdiğimiz bu tablonun tek bir sebebi vardır. Başsız bir ümmet! Bu tabloyu değiştirecek tek bir yol vardır, İslam birliğidir, İslam medeniyetidir. İşte bu sebeple Amerika, İsrail ve Avrupa birliği ile kurulan dostluğu ve müttefikliği kökten reddediyoruz. Başta ABD olmak üzere NATO’nun ve diğer tüm yabancı unsurların ülkemizdeki üstlerinin, füze sistemlerinin kaldırılmasını istiyoruz. Ülkemizdeki tüm NATO üslerini kapattığınızda, ülkemizdeki ve İslam coğrafyasındaki terörün bir anda bittiğini göreceksiniz.  Ve diyoruz ki; ‘İslam barış gücünü, İslam birleşmiş milletlerini, İslam ekonomi ve ticari birliğini ve İslam kültür birliğini kuralım, Allah’ın rızasını kazanalım.’ İşte bu sebepten dolayı, hangi siyasi parti ve düşünceye sahip olursanız olun gelin milletimiz için, ülkemiz için, Allah rızası için kendimize dönelim. İnancımıza sarılalım. Bir olalım ve İslam birliğini kurarak ümmeti başsız olmaktan kurtaralım. Siyonizmin oyununu hep beraber bozalım inşallah. Bu vesileyle hepinize tekrardan hürmetlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş