Şahin Ateş Püskürdü “Sözde Siyasetçi”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret içerin sözler sarf eden Selahattin Demirtaş’a yönelik, “Sözde siyasetçi” dedi.

Yayınlama: 29.02.2016
534
A+
A-

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin’deki mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu için “Türkiye’nin gelmiş geçmiş en katliamcı, en zalim, en gerici Başbakanı” ifadeleri AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’den sert tepki çekti. Şahin, sosyal medya hesabından Demirtaş’ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

 

“BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”






Sosyal medya hesabından Demirtaş’a ateş püsküren Şahin, “Terör örgütünü kınamaktan aciz, varlığını ve devamını sırtını dayadığı terör örgütünden alan sözde siyasetçi Selahattin Demirtaş, Sayın Başbakanımıza ağza alınmayacak akla ve izana sığmayan yalan ve iftira dolu ithamlarda bulunmuştur. Aziz milletimiz çok iyi bilir ki, Türkiye 78 milyon insanımızdan ibaret tek millettir. Aziz milletimiz bilir ki, Türkiye 780 bin kilometrekareden müteşekkil tek vatandır. Aziz milletimiz bilir ki, Türkiye rengini aziz şehitlerimizin mübarek kanlarından alan ay ve yıldızlı tek bayraktır. Aziz milletimiz bilir ki, kuruluşunu aziz şehit ve gazilerimize borçlu olduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti tek devlettir. Unutma Sayın Selahattin Demirtaş, biz hep birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş