Satranç faaliyetleri sürüyor

İnegöl Gençlik Hizmetleri Satranç kulübü, Kapalı Spor Salonunda faaliyetlerini sürdürüyor.

Yayınlama: 09.01.2016
505
A+
A-

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğünün bünyesinde açılan İnegöl Gençlik Hizmetleri satranç kulübü İnegöl’de satranç sporunun yaygınlaşması ve sevdirilmesi adına çalışmalar yaparak 7 den 77 ye her kesiminden sporseverlerin ilgisini ve dikkatini bu branşa çekmeye çalışıyor.

 

İnegöl Kapalı Spor Salonunda oluşturulan dersliklerde projeksiyon cihazı ve uygulamalı olarak haftanın 5 günü eğitimler arak hazırlanan eğitimler sonunda yapılan müsabakalarla, kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.






 

Eylül ayında İnegöl Halk Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla 2. Kademe Satranç Antrenörü Temel Başol yönetiminde açılan satranç kursu, başlangıç ve ileri seviye satranç çalışmalarına devam ediyor.

 

Kulüp çalışmalarıyla ilgili bilgi veren satranç antrenörü Temel Başol, “İnegöl Gençlik Hizmetleri Satranç kulübü olarak Kapalı Spor Salonunda, projeksiyon cihazlarını da kullanarak hem temel seviyede hem de ileri düzey satranç kursumuz 25 sporcuyla devam ediyor. 3 – 4 Ay içerisinde sporcularımız ciddi mesafe aldılar. Kendi aramızda zaman zaman mini turnuvalar düzenleyerek sporcularımızın oyun tecrübelerini arttırmaktayız. Bursa’da gerçekleştirilen 160 katılımcının yer aldığı 26-27 Aralık 2015 Bursa İl Birinciliği turnuvasına çeşitli yaş kategorilerinde 7 sporcumuzla İnegöl’ümüzü temsil etme mutluluğunu yaşadık. Turnuvada sporcularımız ilk tecrübelerini kazanırken ulusal kuvvet dereceleri (ukd) uluslararası (elo) ilk derecelerini kazandılar turnuva 6 turdan oluştu ve 2 gün sürdü. Bu ilk tecrübemizdi ve çok başarılı geçti. Ben gurubum adına bizlere maddi manevi desteği olan, bize mekanını gece gündüz açan İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’e ve diğer kurum çalışanlarına, İnegöl Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir beye de ayrıca katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde birçok turnuva ve ulusal, uluslararası yarışma olacak. Bu vesileyle bu yarışmalarda İnegöl’ümüzü başarıyla temsil edeceğimizin sözünü de veriyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş