Sezonu açıldı, fiyatlar düştü

Balık sezonunu açılması ile birlikte ilçemizde balık tüketicileri de fazlalaşmaya başladı. Balıkların Gemlik ve Karadeniz bölgesinden geldiğini söyleyen balık satıcıları, balıkların taze olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 12.09.2014
668
A+
A-

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte İnegöl MER-PA’ da satış yapan balık satıcılarının da yüzleri gülmeye baladı. Fiyatların düştüğünü ifade eden satıcılar, 2 ay sonra Karadeniz’deki balık bolluğuna göre fiyatların daha düşebileceği ya da daha da artabileceğini ifade ettiler.

 

VATANDAŞTA BİZDE MEMNUNUZ






MER-PA balık satıcılarından Nurullah Yılmaz, yaptığı açıklamada, “10 gündür sezon açıldı. Gerçekten fiyatlarımız da çok düşük şu anda. Palamutlar Karadeniz’den geliyor. Hamsi ise Gemlik üzerinden geliyor. Şu anda vatandaşlar fiyatlardan çok memnun. Bizde satışlardan çok memnunuz. Yani vatandaşta bizde memnunuz. İnşallah böyle devam eder” şeklinde konuştu.

 

KARADENİZDE’Kİ BALIK BOLLUĞUNA GÖRE FİYATLAR DEĞİŞECEK

Bir diğer balık satıcısı Hayrettin Yılmaz ise, “Balıklarımız taze. Satışlarımız güzel. Vatandaşlar fiyatları duyunca şaşırıyorlar. Hamsi sadece 5 TL. Fiyatlar böyle olunca haliyle vatandaşlarda şaşırıyor. 2 ay sonra hamsilerimizi de Karadeniz’den getireceğiz. Oradaki balık bolluğuna göre fiyatlar ya artacak ya da düşecek. Orada balık bolluğu olunda burada fiyatlar düşük olur. Ama balık bolluğu olmazsa bizde buradan fiyat farkı koymak mecburiyetinde kalıyoruz” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş