SGK’nın yeni Müdürü’nden Aktaş’a ziyaret

İnegöl Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevine atanan Fatma Tekin göreve başlamasının ardından protokol ziyaretlerine Başkan Alinur Aktaş’la başladı.

Yayınlama: 05.06.2015
627
A+
A-

Yaklaşık 4 yıldır İnegöl’de görev yapan ve kısa bir süre önce Bursa Osmangazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak atanan Adem Bedir’in ardından İnegöl Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevine atanan Müdire Fatma Tekin Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Başkan Aktaş; “öncelikle Fatma Hanıma hoş geldiniz diyor, yeni SGK binamızın oluşmasında büyük gayret gösteren eski müdürümüz Adem Bey’e de yeni görev yerinde başarılar diliyorum. SGK önemli bir kurum, özellikle İnegöl gibi iş potansiyeli yüksek, işçi sayısı kalabalık olan bir şehirde bu kurumun önemi daha da artıyor. Yeni müdürümüz Fatma Hanımında ekibiyle birlikte işlerin daha kolay, daha seri bir şekilde halledilmesi noktasında elinde gelen gayreti göstereceğini düşünüyorum. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.






 

Ziyarette konuşan Tekin; İnegöl’deki ticari aktivitenin ne kadar hareketli olduğunun ve bununla birlikte işçi ve işveren sayısının yoğunluğunun bilincindeyiz. Ben ve ekibim işlerin daha kolay çözülmesi noktasında çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz. İnegöl’de her şey çok daha güzel olsun diye elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş