Sinanbey’de manevi atmosfer

İshakpaşa Derneği Sinanbey Şubesi, düzenlenen program ile hem aşure ikramında bulunuldu hem de programdaki ilahi etkinliği ile katılımcılara güzel bir gece yaşattı.

Yayınlama: 31.10.2015
419
A+
A-

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Sinanbey Mahallesi Şubesi’nde gerçekleştirilen programa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                                           

NİYETİMİZ ALLAH RIZASI






Programın ardından açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, “Muharrem Ayı birlik ayıdır. Sinanbey Mahallesi’nde Roman kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadığı bölgede birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için bir program düzenledik. Programımıza katılım gösteren herkesten Allah razı olsun. Bugün 500 kişilik aşure ikramında bulunduk. Geçtiğimiz hafta da İshakpaşa Camii’nde bin kişilik aşure ikramında bulunmuştuk. Bu ayın bereket ve feyzinden yararlanmak için insanlarımızın daha bilinçli olması için derneğimizde dini sohbetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın sohbetlerimize katılım göstermelerini bekliyoruz. Genel sohbetlerimiz her cumartesi günü devam ediyor. Vatandaşlarımızın özellikle bu sohbetlere katılım göstermelerini bekliyoruz. Niyetimiz Allah rızasıdır. Bu anlayış içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah bu çalışmalara katkı koyan herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş