Sultan Döviz’den helvalı kutlama

İnegöl’de 2001 yılından bu yana döviz ve sarrafiye sektöründe hizmet veren Sultan Döviz & Özbağ Sarrafiye, geçtiğimiz yıl Nuri Doğrul Caddesi üzerinde yeni işyerinin açılışını gerçekleştirmişti. Firma, yeni hizmet binalarındaki ilk yıl dönümünde vatandaşlara helva ikramında bulundu.

Yayınlama: 15.05.2014
2.397
A+
A-

Bir yıl önce Bankalar Caddesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Sultan Döviz&Özbağ Sarrafiye tarafından işyeri önünde kurulan stantta, firma yetkilileri tarafından 650 kişilik helva ikramında bulunuldu.

 

3 ANA FAALİYET KONUSUNDA ÇALIŞIYORUZ






Helva ikramına ilişkin bir açıklama yapan firma sahibi Fatih Öztürk, yeni işyerlerinin 1. Yılı nedeniyle İnegöl halkına helva ikramında bulunmak istediklerini belirterek; “650 kişilik helva ikram ettik. İnegöl halkı açıldığımız günden bu yana işyerimize yoğun ilgi gösterdi. Biz de bu şekilde teşekkürlerimizi belirtelim istedik. 2001 yılında girdiğimiz bu sektörde, bugün 3 ana faaliyet konusunda çalışıyoruz. Bunların başında döviz alım satımı geliyor. İkinci olarak toptan sarrafiye hizmeti sunuyoruz. Kuyumculara toptan sarrafiye satışı yapıyoruz. Ayrıca üçüncü olarak da perakende sarrafiye hizmeti vermekteyiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş