Suriye’ye bir TIR dolusu yardım yola çıktı

Suriye’de yaşayan mazlum halkın yaralarını sarmak ve ihtiyaçlarını karşılamak adına geçtiğimiz günlerde 2 TIR dolusu un yardımını bölgeye gönderen İnegöl İHH, önceki gün de 1 TIR yardımı bölgeye yolcu etti.

Yayınlama: 04.09.2015
451
A+
A-

Un, battaniye, çocuk giysilerinden oluşan bir TIR dolusu yardım malzemeleri önceki gün İnegöl İHH deposu önünde İHH Gençlik Birimi tarafından TIR’a yüklenerek Suriye’ye yolcu edildi.

 

Yardım malzemelerinin yüklenmesinin ardından bir açıklamada bulunan İnegöl İHH Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Balantekin, bölge halkının yaralarına bir nebze merhem olabilmek adına çalıştıklarını söyledi.






 

AY SONU BİR TIR DAHA HEDEFLİYORUZ

Kısa bir süre önce bölgeye 2 TIR dolusu un yardımını gönderdiklerini ifade eden Balantekin, “Bugün Un’un yanı sıra yaklaşan kış mevsimi öncesinde çocuklar için ceket, gömlek, yelek gibi giysilerden oluşan yardım malzemelerimizi de bölgeye gönderiyoruz. Hedefimiz her ay en az 1 adet yardım TIR’ını bölgeye göndermektir. Bu bağlamda Eylül ayının sonlarına doğru da bir TIR dolusu yardımı bölgeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda tüm ilçe halkımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş