“Tek partili iktidara ihtiyacımız var”

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye’nin tek partili iktidara ekmek gibi, su gibi, hava gibi ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 02.11.2015
499
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün 1 Kasım Genel Seçimleri kapsamında ailesi ile beraber Müşerref Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulu’nda 1274 sayılı sandığa giderek oylarını kullandılar.

 

MİLLETİMİZ GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEKTİR






Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “1 Kasım seçimleri hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün teşkilatımızdan arkadaşlarımız nezaretinde oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Gönül arzu etmezdi 5 ay sonra gibi kısa bir süre sonra tekrar seçim icra ediliyor. Keşke o seçimle iktifa edilseydi. Ama nihayetinde Türkiye için kaçınılmaz bir gerçek oldu. Artık söz milletin. Çok şeyler yazıldı, ifade ediliyor. Nihai sonucu akşama öğreneceğiz. Tek temennimiz tek partili bir iktidarın çıkmasıdır. Buna ekmek gibi, hava gibi, su gibi ihtiyacımız var. Necip Türk milletinin bu konuda gereğini yerine getireceğini ve bundan sonraki süreçte 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’ye katkı vereceğine yürekten inanıyorum. Sonuçlar ilçemize, ülkemize hayırlar getirsin. Görev yapan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş