TOKİ Öğretmenleri yemekte buluştu

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu öğretmenleri ve eşleri, Öğretmenler Günü nedeni ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Yayınlama: 27.11.2015
445
A+
A-

Düzenlenen yemek programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’da katıldı. Bilican öğretmenler tarafından yılın öğretmeni seçildi.

 

BİLİCAN YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLDİ






Yemek programında ilk olarak açıklamalarda bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Kılıç, “Öncelikle Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Biz bugün burada Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu Ailesi olarak bir araya geldik. TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu Aile Birliğine ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Bir kaç gündür bildiğiniz üzere Öğretmenler Günü nedeni ile birçok program yapılıyor ve güzel şeyler söyleniyor. Burada o konuşmaları tekrar yapmaya gerek yok çünkü sizler o güzel sözleri zaten biliyorsunuz ve içinizde taşıyorsunuz. Öğretmen arkadaşlarımız ile bir konu hakkında görüştük ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican’ı yılın öğretmeni olarak seçtik” dedi

 

KILIÇ’TAN KISA VE UZUN VADELİ İKİ SÖZ

Kısa sürede en temiz okul olma ve uzun vadede İnegöl’ün en başarılı okulu olma sözü veren Kılıç, “İki tane söz vermek istiyorum. Gittiğimiz yerlerde bunları yaptık ve hep başarılı olduk. İki tane hedefimiz var. Birinci olarak okulumuz kısa vadede en temiz okul olacak. Onun sinyallerini arkadaşlarımız görüyor inşallah. İkincisi uzun vadede İnegöl’ün en başarılı okulu olacağız. Bu iki kelime ile bu gününüz kutlu olsun diyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

MÜDÜRÜMÜZ GELECEK VAAT EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Müdürümüz gelecek vaat ediyor. Şu anda içimizde iki tane öğrencimiz, kızımız var. Ayrıca değişik yerlerde, çeşitli mesleklerde öğrencilerimiz var. Onları görünce her zaman gurur duyuyoruz. Ama böyle bir gün de kendi öğrencilerimizin, daha doğrusu kızlarımızın olması da biraz farklı duyguyu besliyoruz. Her ne kadar gün geçmiş olsa bile, biz bunu hafta olarak kabul edelim, Öğretmenler Gününüzü, haftanızı bende en içten dileklerimle kutluyorum. Allah hepinize aileniz ile birlikte hayırlı, mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin. Allah hayırlı başarılar versin”

 

BERABERLİK İÇERİSİNDE OLDUKTAN SONRA BAŞARILMAYACAK HİÇ BİR ŞEY YOKTUR

“Benim oturduğum mahallenin mektebisiniz siz. Dolayısıyla benim her zaman sizin üzerinizde gözüm var. Bunu unutmayın. Tabi ki bütün okullarımız, bütün öğretmenlerimiz bizim. Beni burada mutlu eden bir şey daha var. Buradaki öğretmen kadro sayımız 76. Öğrenci mevcudumuz da bayağı var. Dolayısıyla İnegöl’deki öğretmen sayısı ve öğrenci sayısı olarak büyük okullarımızdan birisi. Bir yerde nüfus sayı ne kadar artarsa, haliyle o kadar sıkıntılar olabilir. Ama duyduğum kadarı ile sayınızın fazla olmasına rağmen, problemsiz bir okul olduğunu duydum. Buda beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Birlik beraberlik içerisinde olursanız, olursak, başarılmayacak hiç bir şey yoktur. Yeter ki arkadaşlarımızın hepsi birbirlerine saygı göstersin ve çocukların başarısı için elinden geleni yapsın. Neticede insanlar değişik fikirlerde olabilir. Hiç önemi yok. İnsan olması bizim için yeterlidir. İyi niyetli olduktan sonra, birlik beraberlik içerisinde olduktan sonra, başarılmayacak hiç bir şey yoktur. Allah başarınızı arttırsın” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş