Türkmenlere bir el de Küçükçalık’tan

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, Bayırbucak Türkmenleri için 15 gün önce başlatılan yardım kampanyası sonucu toplanan battaniye, giyim ve gıda yardımlarını İHH İnegöl temsilcilerine teslim etti.

Yayınlama: 20.01.2016
429
A+
A-

Yardımların tesliminin ardından açıklamalarda bulunan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürü Müslim Serbest, “Bu gün çok hayırlı bir iş için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. İnegöl’de faaliyet gösteren, Türkiye ve Dünyada her zaman mazlumların yanında yer alan İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile birlikte okulumuzun Okul-Aile Birliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün 15 gün önce Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı Yardım Kampanyası bugün sonuçlandı. Bu yardım kampanyasıyla Türkmen kardeşlerimize lojistik destek anlamında battaniye, giyim ve gıda yardımı toplandı. Bu kampanyada emeği geçen başta Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Danışman Öğretmenleri Sayın Metin Aydın ve Çağlar Yurttutmaz olmak üzere Okul-Aile Birliği üyelerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yardımları Bayırbucak’taki ihtiyaç sahibi Türkmen kardeşlerimize ulaştırma noktasında bizlere yardımcı olacak İnegöl İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’na (İHH) huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

 

İHH İNİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Bayram da Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’ne ve okul yönetimi ile öğretmen, veli ve öğrencilerine yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti.⁠⁠⁠⁠








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş