Ulu Şehir Cidde’de zirve yaptı

6.’sı Düzenlenen Cidde Turizm ve Seyahat Fuarının 2. Günü Bursa tanıtım standı için hızlı başladı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu öncülüğünde fuarda boy gösteren Bursa Otellerinin ve Turizm Acentelerinin fuarın 2. gününde rezervasyonlarının pek çoğunu Arap Turistlerle doldurması, Bursa’nın, seyyahlara sunduğu dört mevsimi kaplayan turizm yelpazesi ile ilk tercih edilen şehir olma özelliğini bu yılda koruyacağının göstergesi.

Yayınlama: 06.02.2016
553
A+
A-

EN BÜYÜK İLGİ ULU ŞEHİR’E

Cidde Turizm Fuarı Ana Sponsoru Abdulaziz Jaber ve Turizm Fuarı Organizatörü Maya H. Helfawz Bursa standını ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Abdullah Damar tarafından İznik çinisi hediye edilen ve konuşmasına Türkçe selamlamayla başlayan Jaber, “Merhaba arkadaşlar, Bursa’yı seviyorum. Bursa standı gerçekten diğer stantlardan çok farklı. Görüyorum ki Bursa emeğinin karşılığını yaptırılan rezervasyonlarla alıyor. Bursa zaten halkımızın çok iyi bildiği çok güzel bir şehir ve ben Bursa’yı çok seviyorum. Bursa’da kendime ait evim de var. Bursa’yı çok seven ve Bursa için elindeki tüm imkanları sonuna kadar kullanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ben Bursa’dan gelen misafirlerimizi Cidde’de ağırlamaktan şeref duyuyorum” dedi.

 






Sözlerine “Merhaba Bursa” diyerek başlayan Fuarın Organizatörü Maya H. Helfawz ise, “6. Cidde Turizm ve Seyahat Fuarına hoş geldiniz. Sizi ilk defa aramızda görüyoruz. Bursa’ya aramıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sizleri sürekli olarak aramızda görmekten mutlu olacağız. Fuarımıza katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Daha önce bende Bursa’ya geldim, Bursa’nın tarihini, doğasını özelliklede kaplıcalarını çok seviyorum. Bursa övgüyü sonuna kadar hak eden bir şehir. Çok değerli hediyeniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ulu Şehir Bursa standı 7’den 70’e Arapların yoğun ilgisi ile çalışmalarını sürdürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş