Ulusoy’dan Aktaş’a ziyaret

İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 13.04.2016
401
A+
A-

Ziyarette konuşan İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Haluk Ulusoy; “Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ı ziyaret etmek istedik. Kulübümüze 25 yıl başkanlık yapmış olan Osman Güç’ün, son olağan genel kurulda aday olmaması sonucunda yapılan seçimde üyelerimizin göstermiş olduğu lütufla başkanlığa seçildim. Zaten 37 yıldır kulüp yönetiminde görev almaktayım ve bundan dolayı da konunun merkezinde olduğumdan eksik ve sıkıntılı noktalar ile yapılması gerekenleri çok iyi bilmekteyim” dedi.

 

Ulusoy; “Ayrıca olağan genel kurulda oy birliği ile İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği olan ismimiz İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği olarak değiştirilmiştir. Göreve geldikten sonra kulüp olarak neler yapabiliriz noktasında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yoğun bir mesai yapıyoruz. Bu manada da bugün Belediye başkanımız ile istişare etme fırsatı bulduk. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.






 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz demek istiyorum. Haluk Bey’in ifade ettiği gibi Osman Güç’ün uzun bir dönemdir başkanlığını yaptığı İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneğinin son olağan genel kurulunda Haluk Ulusoy başkanlığa seçilmişti. Yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp olarak çıtayı daha da yukarı çıkarmak için büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını yürütmektedirler” dedi.

 

Aktaş; “İnegöl’de 1946 yılında kurulduktan sonra av meraklısı vatandaşların buluşma noktası haline gelen İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği, 820 üyesi ile doğa meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği bir konumundadır. Herkes avcıları şiddet yanlısı ve hayvanlara zarar veren olarak adlandırır. Hâlbuki avcıların böyle kişiler olmadıklarını çok iyi bilmekteyiz. Avcılar doğayı ve ekosistemi seven insanlardır. Doğaya zarar vermeyi akıllarından bile geçirmezler. Tam aksine doğayı korumak ve doğada yaşayan canlıların doğal ortamda yaşamaları için uğraş vermektedirler” dedi.

 

Aktaş son olarak; “37 yıldır kulüp yöneticiliği yapmış olan Haluk Ulusoy’un, sahip olduğu tecrübe ve kazanım ile bundan sonra Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneğinde önemli çalışmalara imza atacağına eminim. Bugün de kendileriyle kulübün bundan sonra yapacakları faaliyetler hakkında bir istişare yapma fırsatı bulduk. Son olarak kulüp başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş