Uyuşturucu tacirleri suçüstü yakalandı

İnegöl’de uyuşturucu ticareti yapan 18 yaşındaki uyuşturucu patronu kadın ile onun torbacılığını yapan 18 yaşındaki genç suçüstü yakalandılar.

Yayınlama: 15.03.2016
389
A+
A-

Adliyeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken kadın şahsın hamile olduğu öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takip ettikleri 18 yaşındaki I.Ç. ve onun torbacılığını yapan Ö.S.’yi önceki gece saat 01.00 sıralarında Yenice Mahallesi Refah Sokak üzerinde evden uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakaladılar. Polisi görünce ayakkabı içerisindeki uyuşturucu maddeleri sokaktaki metruk evin çatısına atıp kaçmaya çalışan Ö.S. yakayı ele verdi. I.Ç. ise polisten kaçmayı başardı.






 

AYAKKABIDAN NELER ÇIKTI

Çatıya atılan ayakkabıyı almak için itfaiyeden yardım alan polis, metruk binanın çatısındaki uyuşturucu dolu ayakkabıyı ele geçirdi. Ayakkabı içerisinden 32 adet ‘hayalet’ ismi verilen extacy hap ve 14 çıkı bonzai ele geçirildi.

 

SUR’DAN GELDİ TORBACILIK YAPMAYA BAŞLADI

Ö.S. emniyet ekiplerince yakalanıp gözaltına alınırken I.Ç.’nin torbacılığını yapan Ö.S.’nin Diyarbakır’ın Sur ilçesinden geldiği öğrenildi. Polis, uyuşturucu ticaretinin patronu olduğu öğrenilen 18 yaşındaki I.Ç.’yi yakalamak için de çalışmalarını genişletti. Geçtiğimiz Pazar günü öğlen saatlerinde uyuşturucu patronu I.Ç. de Emniyet ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Hamile olduğu öğrenilen I.Ç. ve onun torbacılığını yapan Ö.S., emniyetteki ifadelerinin ardından Pazar günü adliyeye çıkarıldılar.

 

KARNINDA BEBEĞİ İLE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İki uyuşturucu taciri de adliyedeki duruşmalarının ardından tutuklanarak cezaevin gönderilirken 18 yaşındaki I.Ç.’nin hamile olduğu öğrenildi. I.Ç.’nin torbacılığını yapan Ö.S.’nin yakınları da adliye bahçesinde toplandılar. Ö.S.’nin tutuklandığını gören yakınları sinir krizleri geçirdiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş