Vali’den mini İnegöl turu

Hayriye Mahallesi’nde düzenlenen şenliğe katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, daha sonra kısa bir İnegöl turu gerçekleştirdi.

Yayınlama: 18.08.2015
497
A+
A-

Geçtiğimiz gün Hayriye Mahallesindeki şenliğe katıldıktan sonra ikindi namazını idrak etmek için İnegöl merkeze gelen Vali Münir Karaloğlu, İnegöl’deki tarihi restorasyon çalışmalarını ve tarihi kent müzesini gezdi. Vali ikindi namazının ardından aynı camide bulunan merhumun cenaze namazını kılıp, tabutu omuzladı.

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu geçtiğimiz Pazar günü AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Hayriye mahallesindeki şenliğe katıldı. Şenliğinden ardından Vali Karaloğlu ve beraberindeki heyet İnegöl’e gelerek İshakpaşa camiinde ikindi namazını idrak etti.






 

Namazın ardından ise İshakpaşa camiinde bulunan Merhum Macide Güler’in cenaze namazını kılan Vali ve beraberindeki heyet, merhumun tabunu omuzlayıp cenaze aracına bindirdi.

 

Cenazenin ardından Vali Karaloğlu ve beraberindeki heyet İshakpaşa türbesinde dua etmeyi de ihmal etmedi.

 

Vali Karaloğlu, Türbeden çevresindeki çöpleri görerek, çöplerin temizlenmesini istedi.

 

Vali Karaloğlu, beraberindeki heyet ile birlikte İshakpaşa caminin yanında bulunan 2013 yılında Kurban bayramı son gününde çıkan yangın sonucunda tamamen yanan ve kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi eliyle restorasyon çalışması başlayan tarihi beylikhanı inşaatında incelemeler de bulundu.

 

İncelemenin ardından İnegöl Kent Müzesine uğrayan Vali Karaloğlu ve beraberindeki heyet, müzedeki tarihi eserleri de inceledi. İncelemenin ardından çay içen Karaloğlu, Bursa’ya gitmek üzere yola çıktı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş