Vatandaş istedi, belediye yaptı

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından zemin değişimi yapılan Alanyurt Yeni Mahalle Bülbüller Caddesinde vatandaşın taleplerini dikkate alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, söz konusu bölgede asfalt sathi kaplama çalışması yaptı.

Yayınlama: 26.08.2015
449
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfalt sathi kaplama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi verdi.

 

Kansu; “Bugün Alanyurt Yeni Mahalledeyiz. Hamzabey Caddesi ile Kozluca yolu arasında olan Bülbüller Caddesinde İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından zemin düzleştirmesi yapılan yolda Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde incelemek için buradayız” dedi.






 

Kansu konuşmasının devamında; “2016 yılında BUSKİ tarafından yağmur ve kanalizasyon suları ayrılacağından dolayı bu bölgede alt yapı çalışmaları tamamlanmadığı için bu yolda sıcak asfalt uygulaması yapılmadı. Ayrıca bu yol otobüs güzergâhı üzerinde olduğundan ve aynı zamanda mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda bu yolda asfalt sathi kaplama çalışması yapılıyor” dedi.

 

Kansu; “Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. İlçemize verdiği destekler için Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bütün hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmanın başta İnegöl’ümüz olmak üzere mahallemize hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş