“Vefalı Vakitler”

İnegöl İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (İHMED) Başkanı Ahmet Taştan, bir neslin öncüsü meçhul kahraman merhum Mahmut Celaleddin Ökten anısına “Vefalı Vakitler” adlı bir program düzenleyeceklerini belirtti.

Yayınlama: 24.11.2015
451
A+
A-

 

İHMED Başkanı Ahmet Taştan, İmam Hatip neslinin öncüsü merhum Mahmut Celaleddin Ökten anısına bu akşam 19.30’da Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda “Vefalı Vakitler” adlı bir program tertip edeceklerini belirterek tüm ilçe halkını katılım göstermeye davet etti.

 






GEÇ KALINMIŞ BİR PROGRAM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İHMED Başkanı Ahmet Taştan, “Vefatının 54. yıl dönümünde muhterem hocamız Celaleddin Ökten’i anmak istedik. Çok geç kalınmış bir program… İnegöl’de 54 yıl sonra ilkini yapmış olacağız. Hizmet ve gönül adamlarının böyle bir anma programına manen bir ihtiyacı yoktur ancak hem nerelerden nereye geldiğimizin bir işareti olarak anmalıyız hem de bu dava için yola çıkanlar nasıl zorluklar çekmişler bilmek ve zamanı geldiğinde onlar gibi olmak için anmalıyız. Rabbimiz kitabında salih insanların güzel davranışlarını gelecek nesillere bir ad, bir şan ya da ün olsun diye bahsediyor. ‘Hatırlat, hatırlatmak müminlere fayda sağlar’” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş