YAKACAK YARDIMLARI BAŞLADI BİN AİLEYE YAKACAK YARDIMI

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Umuteli marifeti ile yakacak yardımlarının başladığını belirterek, “Bin aileye yakacak yardımı yapacağız. Yakacak yardımlarımız Kasım ayı başı itibari ile dağıtılmaya başlanmıştır” dedi.

Yayınlama: 14.11.2015
443
A+
A-

Umuteli vasıtası ile durumu yerinde olmayan vatandaşlara umut olan İnegöl Belediyesi, bin aileye yakacak yardımı yapacak.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren özellikle sosyal belediyecilik noktasında önemli projeleri hayata geçirdik. Özellikle Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz bu projelerimizden bir tanesi. Belediye olarak sosyal içerikli yardımlarımızı Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüze bağlı Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde kışa yönelik sosyal yardım çalışmalarımızı da hızlandırmış bulunmaktayız. Umuteli bünyesinde, Gıda Giyim Bankası ve diğer yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bunların yanında her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik yakacak yardımlarına devam ediyoruz. Umuteli Sosyal Yardım Merkezimize yapılan başvuruların değerlendirilmesi neticesinde belirlenen 1000 aileye yakacak yardımı yapacağız. Yakacak yardımlarımız Kasım ayı sonu itibari ile dağıtılmaya başlanmıştır. Yakacak yardımlarımız Çevre İl Müdürlüğü gibi ilgili kurumlardan onaylı piyasada bulunan ithal kömürdür. Kömür yardımlarımız İnegöl merkezinde ve İnegöl’ümüzün kırsal mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimiz için planlanmış olup, tahkikatları yapılan ve tespit edilen her ihtiyaç sahibi ailemizin kapısına kömür götürülmektedir. Her bir aileye 500 kg kömür dağıtılmaktadır. Şu ana kadar 571 ailemizin kömürleri teslim edilmiştir. Şimdiye kadar yaptığımız dağıtımlarda 53 ailemize adres değişikliği sebebiyle ulaşılamamıştır. Bundan dolayı ulaşamadığımız ailelerimizin Hizmet Masalarımıza başvurarak adres kayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir. Ayrıca ihtiyaç sahibi olduğu halde bir şekilde kendilerinden haberdar olamadığımız ailelerimiz varsa, yine Hizmet Masalarımız aracılığıyla bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz yakacak yardımlarımızın dağıtımını kış bastırmadan bitirmek için süratle çalışıyor. Amacımız kimsenin soğuk kış günlerinde mağdur olmamasıdır. Bunun için de tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İnegöl Belediyesi insanımıza yönelik yaptığı yatırımlarla daima halkımızın yanındadır. Vatandaşlarımızın güzel ve sıcak bir kış geçirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş