Yama çalışmaları tam gaz

Havaların ısınması ile asfaltlama ve yama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar Mahallesi asfalt yama çalışmaları sürüyor.

Yayınlama: 14.05.2015
567
A+
A-

Akhisar Mahallesinde gerçekleşen çalışmaları, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu yerinde inceledi.

 

GÜZEL BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ






İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Kansu, “İnegöl belediyesi olarak baharın gelmesi ve havaların düzelmesiyle birlikte başlattığımız 2015 yılı üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ağır geçen kış şartlarından dolayı özellikle merkez mahallelerimizde bulunan yollarımızdaki asfalt hasar görmüş ve bu yollarda çukurlar meydana gelmiştir. Yollarda oluşan bozulmalar gerek vatandaşlarımızın talepleri gerekse ekiplerimizin yaptığı tarama çalışması neticesinde belirlenmiştir. Bugün ki asfalt yama çalışmamız Akhisar Mahallemizde belirlenen sokaklarda yapılmaktadır. Ekiplerimiz bütün Akhisar genelini taramış, problemli sokakları tespit etmiştir. Bilindiği üzere şehrimizin sokaklarında Buski tarafından yapılan su ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarından kaynaklanan asfalt yamaları Buski tarafından yapılmaktadır. Bu durum şehrimizdeki diğer kamu kurumları içinde geçerli ancak bu yaptığımız çalışmada mahalle halkımızın mağduriyetini en kısa zamanda ortadan kaldırmak amacıyla sadece belediyemiz sorumluluğunda olan yama çalışmalarını değil, BUSKİ’nin, İNGAZ’ın, UEDAŞ’ın çalışmaları sonucunda bozulan yolların asfalt yama çalışmaları da belediyemiz ekipleri tarafından yapılmaktadır. Bu çalışmayı tek elden yaparak Akhisar Mahallemizin en kısa zamanda daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağlayacağız”

 

PRATİK OLAN BU YOLA BAŞVURUYORUZ

“Halkımıza daha hızlı hizmet götürmek amacıyla yaptığımız bu çalışmalarda diğer paydaş kurumlarımızla yaptığımız protokol neticesinde yakın noktalardaki küçük çalışmaları tek kurum elinden yaparak sıkıntının daha kısa zamanda çözülmesi adına daha pratik olan bu yola başvuruyoruz. Adına çalışma yaptığımız kurum daha sonra farklı bir noktada belediyemiz adına başka bir alanın asfaltlamasını yapıyor. Böylece diğer kurumlarla da koordineli bir çalışma yürütmüş oluyoruz.  Yapılan bu çalışmanın Akhisar Mahalle Sakinlerine ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş