Yanlış yazılan plaka mağdur ediyor

İnegöl’de caddeler üzerinde faaliyette bulunan parkomat sisteminde yanlış plaka yazımları vatandaşı mağdur ediyor.

Yayınlama: 25.10.2014
802
A+
A-

Son günlerde İnegöl’de parkomat sisteminde plaka yazımlarındaki hatalar vatandaşların kullanmadığı halde araçlarının parkomat sisteminde borçlu olduğunu gösteriyor. Parkomat uygulamasında parkomat personellerinin plakaları yazarken hatalar yapması vatandaşları mağdur ediyor.

 

İnegöl’de meydana gelen olayda 16 Y 3233 plakalı araca yazılması gereken park borcu yerine, 16 Y 3223 plakalı araca yazılan borç yüzünden park sistemini kullanmayan araç sürücünün kendisinden habersiz bir şekilde parkomat sistemine borçlandırıldı. Bu şekilde birden fazla olayın yaşandığı parkomat sisteminde vatandaşların parkomatı kullanmadığı halde araçlarının plakasına otopark kullandığına dair borç yazılırken iler ki dönemlerde bu borç vatandaştan tahsil ediliyor.






 

BORCU ÖDEMEYENE HACİZ

Daha önceden Parktur yetkilileri yaptıkları açıklamalarda ısrarla otopark borcunu ödememekte direnen vatandaşlar olduğunu ifade ederek, Bu araçlar ve kişiler hakkında yasal haklar çerçevesinde mahkeme süreci başlattıklarını. Sistemde 50 TL üzeri borcu olan araç sahiplerine şirket avukatları aracılığıyla haciz işlemi başlatılacakları ifade edilmişti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş