“Yeni yıl eksiksiz başladı”

İnegöl Milli Eğitim eski Müdürü Mehmet Baştürk, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan yeni Şube Müdür’lerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı eksiksiz başlattık. Yani yeni yıl eksiksiz başladı.” dedi.

Yayınlama: 17.09.2014
697
A+
A-

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni Şube Müdürlerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Mehmet Baştürk, kısa sohbetlerle yeni müdürlere, yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

HAYIRLI OLSUN DEMEK İÇİN BURADAYIZ






Gerçekleştirilen ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Mehmet Başktürk, “Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmelere ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biliyorsunuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte şube müdürlerimizde de değişmeler oldu. Yeni şube müdürü arkadaşlarımız göreve başladılar. Yaklaşık 3 ay önce ben İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrıldım. O günden bu güne de arkadaşlarımızla görüşemedik. Bugün yeni görevlerine başlayan arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek için buradayız” dedi.

 

KAZASIZ BELASIZ BİR DÖNEM DİLİYORUZ

2014-2015 Eğitim ve öğretim yılı ile ilgili temennilerde bulunan Baştürk, “Eğitim ve öğretim yılı dün güzel bir şekilde başladı. Ben hem müdürümüze hem şube müdürlerimize hem de öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum İnşallah başarılı olurlar. Kazasız belasız bir dönem diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

2003’TE 7 LİSE, 2014’TE 25 LİSE

2003 Yılında 7 lisesi bulunan İnegöl’ün şimdi 25 lisesi olduğuna dikkat çeken Baştürk, “İnegöl’ümüzde biliyorsunuz çok çeşitli liseler açıldı. Bu liselerin açılışı, öğretmen, malzeme ve diğer ihtiyaçların karşılanması ile ilgili yoğun bir dönem olduğunu biliyorum. Daha önce 2003 yılında ilçemizde 7 lisemizden bahsedilirken, şimdi özel liselerle birlikte 25 lisemiz eğitim ve öğretime başlamıştır. Bu İnegöl adına gerçekten güzel bir yatırım” ifadelerini kullandı.

 

SADECE ASKERİ LİSEMİZ BULUNMAMAKTADIR

İnegöl’de hemen hemen bütün liselerin mevcut olduğunu ifade eden Baştürk, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Bütün liseler düşünüldüğü zaman, herhalde sadece askeri lisemiz bulunmamaktadır. Diğer her türlü liselerimiz açıldı. Önümüzdeki sene ile ilgili güzel sanatlar lisesi olarak bir çalışma var. Oda olunca İnegöl’ün lise ihtiyacı kalmayacak.

 

ONUN DERİN BİLGİLERİNDEN HER ZAMAN FAYDALANACAĞIZ

Mehmet Baştürk’ün konuşmalarının ardından açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Müdürüm değerli Mehmet Baştürk beye, bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi o bizim ağabeyimiz. Onun bizim yerimizdeki yeri farklıdır. Onun derin bilgilerinden her zaman faydalanacağız” dedi.

 

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK BİZİM ASLİ VAZİFEMİZDİR

Konuşmalarına devam eden Bilican, “Sayın müdürümüzün de dediği gibi 3 ay önce bir görev değişikliği oldu. Bu görevi şimdilik biz idrak ediyoruz. Sayın müdürümüz burada 12 yıl gibi uzun süre hizmetler vermiştir. Ekibiyle birlikte yıllarca unutulmayacak başarılara imza atmıştır. Müdürümüzün bize bıraktığı bayrağı daha ileriye taşımak bizim asli vazifemizdir” şeklinde konuştu.

 

OKULLARIMIZ EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE BAŞLADI

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’na eksiksiz girildiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, konuşmalarını şöyle sonlandırdı: Kampüsün sıkıntıları vardı. Eksiklikleri çoktu. Merkezde 3 okulumuz yapıldı onların hatta Mesudiye’deki Sezai Karakoç ortaokulumuz son hafta itibari ile teslim edildi. Bizde hızlı bir şekilde diğer ihtiyaçları için yoğun çaba harcadık. Son hafta ücretli elemanlar tutarak okullarımızı hazır hale getirdik. Elhamdülillah 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı eksiksiz başlattık. Tabi zamanla bazı sıkıntılar olacaktır. Okullarımızda şu anda öğretmen sıkıntısı olmadan, kadrolu öğretmenlerimizin dışında 450 tane ücretli öğretmen arkadaşımızı görevlendirdik. Yani okullarımızda eksiksiz bir şekilde başladı. Canla başla çalışıyoruz. İnşallah sayın müdürümün arzu ettiği şekilde bu hizmetlerin daha ileri gitmesi şeklinde hem halkımızı hem müdürümüzü hem de bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş