Yeni yönetiminden Aktaş’a ziyaret

MODEF’te gerçekleştirilen devir teslim sonrası oluşturulan yeni yönetim kurulu, Başkan Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 16.10.2015
483
A+
A-

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Modef Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ; “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bugün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. Öncelikle geçen hafta devir teslim törenimizi yapmıştık. Herkesin bildiği üzere Belediye Başkanımız Alinur Bey yıllarca Modef yönetim kurulu başkanlığını yürüttü ve bu görevi layıkıyla sürdürdü. Modef’e ve İnegöl mobilyasına çok değer kattı. Bundan dolayı mobilyacı esnafı ve sektör temsilcileri olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Şimdi de bu görev bize tevdi edildi. Bizde aynı şekilde bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Ayrıca Modef’te bundan önceki dönemlerde yöneticilik ve başkanlık yapan abilerimize ve başkanlarımıza da şükranlarımızı sunmak istiyoruz” dedi.

 

Uğurdağ; “Devir teslim sonrası oluşturulan yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte protokol ziyaretlerimize başladık. Bu ziyaretlerimizin ilkini başkanımıza gerçekleştirdik. Hem kendisine bundan önceki görevlerinde göstermiş oldukları başarı ve katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz hem de bundan sonrada engin tecrübelerinden faydalanmak için destek istiyoruz. İnşallah aynı dinamizm ve kararlılık içerisinde çalışmak niyetinde olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Başkanımıza Modef yönetim kurulu olarak mobilya sektörüne göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.






 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise;Öncelikle Modef Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine hoş geldiniz demek istiyorum. Hepinizin bildiği gibi İnegöl; Köftesi, Mobilyası, Kaplıcası ve Tarımı ile ön planda olan bir şehirdir. Mobilya bizim için ekonomik katma değer olarak en önemli kalemimizdir. Dolayısıyla İnegöl’de Mobilya sektörünün hem istihdama olan katkısı hem de ekonomik hayata olan katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Bunun da en önemli göstergesi ve en önemli değerlerinden biri de fuarlardır. Tabii fuarlar geçmiş dönemlerde ibtidai şartlarda yapılıyordu ama artık organize bir şekilde yıllardır İnegöl’de bir alışkanlık haline gelerek yapılmaktadır” dedi.

 

Aktaş; “Hepinizin bildiği gibi 2005 yılında o günkü ekibimizin göstermiş olduğu özveri ve gayretlerle fuar şirketleşti. Geldiğimiz noktada fuarı daha iyi standartlara taşımak amacıyla İnegöl Belediyesi’nin hisselerini muhafaza eden İBEFTAŞ hisselerini, gerekli her türlü kolaylığı göstererek İnegöl Mobilya Sanayicilerine devir teslim işini gerçekleştirdik. Daha sonra da arkadaşlarımız gerekli görev dağılımını gerçekleştirerek bugün itibariyle protokol ziyaretlerine başladılar. Temennimiz odur ki bu yeni oluşum ile birlikte mobilya fuarımız daha iyi noktalara taşınsın. Eğer mobilya sektörü, eğer ticari aktivite yüksek olursa, ihracat ve istihdam olursa İnegöl daha iyi noktalara gelir. Bundan bütün sektör temsilcileri istifade etmiş olur. Tabii ki siyaset kurumu da istifade etmiş olur” dedi.

 

Görev alan arkadaşlarımızın bu bayrağı daha ileri taşımak adına ellerinden geleni ortaya koyacaklarına ve bu konuda muvaffak olacaklarına eminiz diyen Aktaş; “Modef ile alakalı 11,5 yıl aktif olarak görev yaptım. 10,5 yılda resmi şirket bünyesinde bu işin içerisinde yer aldım. Artık bu iş için bundan sonra tecrübelerimizi, bilgi birikimimizi ve beraberinde kurumumuzun gücünü bu iş ile alakalı kullanıp, arkadaşlarımızın bu işi daha üst noktalara çıkarması için gerekli her türlü destek ve katkıyı vereceğiz. Yaptığımız bu dönüşümün ilçemize ve mobilya sektörümüze hayırlar getirmesini temenni ediyor, arkadaşlarımıza da ilk ziyaretlerini bizlere gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından Modef Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ziyaret anısına Başkan Aktaş’a çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş