Yılbaşı gecesi çalışanları unutmadılar

Yılbaşı gecesi çalışan hastane, itfaiye ve emniyet personelini unutmayan AK parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş söz konusu kurumları ziyaret ederek, çalışanların yeni yıllarını kutladılar.

Yayınlama: 01.01.2014
1.445
A+
A-

AK parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve AK Partili bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yılbaşı gecesi; İnegöl Devlet Hastanesi, İtfaiye teşkilatı ve emniyet teşkilatını ziyaret ederek çalışan personelin yeni yıllarını kutladı.

 

Hastane ziyareti ile başlayan yılbaşı tebrik ziyaretleri sırasında Milletvekili Hüseyin Şahin hastalarla da yakından ilgilendi. Şahin ve beraberindeki heyet, hastanenin servis bölümünde kalan hastalara ve personele lokum ikramında bulundu. Hastanenin ardından İtfaiye teşkilatını ziyaret eden AK Parti heyeti, itfaiye erlerinin de yeni yılını kutladı. Ziyaretten kısa bir süre önce meydana gelen bir baca yangını nedeni ile itfaiye erlerinin bir kısmı yeni yıl tebrik ziyaretinde bulunamadı.






 

HAYATLARINI ORTAYA KOYUYORLAR

 

Şahin’in son durağı ise Emniyet oldu. Alanyurt’ta bulunan karakolda polisleri ziyaret edip bir süre sohbet eden Şahin, burada ziyaretlerine ilişkin de bir açıklama yaptı. Milletvekili Hüseyin Şahin, 2013 yılının son saatlerini hep beraber yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: Bizim için her gün sabah yeniden doğuyor. Bunun yılbaşı olması veya başka bir anlam yüklemek önemli değil. Her sabah yeniden doğuyoruz. Her sabah uyandığımızda yeni bir güne başlıyoruz. Ziyaretlerimize, ilk olarak devlet hastanemizden başladık. Sağlık personelimizin ve hastalarımızın yeni yılını kutladık. Ardından herhangi bir afet ve yangın ve benzeri olayların yaşanması halinde en kısa sürede müdahale eden profesyonel itfaiye teşkilatımızı ziyaret ettik. Onlarda yılbaşında görev başındaydılar. Son olarak emniyet teşkilatımızı ziyaret ediyoruz. Emniyet teşkilatımız da ilçemizin asayişini sağlamak, insanımızın huzur ve güveninin tesis etmek, şehrimizin güvenli bir şehir olmasını, suç unsurları varsa da onları bertaraf etmek için elinden gelen gücüyle daha da fazlasıyla emek sarf ediyor. Hayatını da ortaya koyuyor. AK Parti teşkilatları olarak yeni yılınızı kutluyoruz. Başarılı bir sene nasip etsin inşallah. Ülkemize, şehrimize barış ve huzur getirsin. Emniyet teşkilatımızla İnegöl halkımız iç içedir.

 

NORMALDEN YÜZDE 30 DAHA FAZLA ÇALIŞIYORLAR

 

Emniyet Müdürü Murat Sevinç ise Şahin’e emniyet teşkilatı hakkında bilgi verdi. “Emniyet teşkilatımız bende dahil olmak üzere 374 kişiden oluşuyor” diyen Müdür Sevinç, “Bu sayı İnegöl için yeterli seviyede değil. Sayının 450’ye çıkması gerekiyor. Çünkü maç günleri ve farklı olaylarda gece çalışan ekiplerimiz sabah yine görevde oluyorlar. Doğal olarak dinlenme konusunda zorluk çekiyorlar. Ekiplerimiz normalden yüzde 30 daha fazla mesai yapıyorlar. Bu da ekiplerimizi yoruyor” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş