“Yüreğimizi dağlıyor”

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Başkanı Ahmet Akıskalı, İsrail’in Gazze’ye yaptığı insanlık suçunu kınadıklarını ifade ederek, “İsrail’in masum insanların üzerine bomba yağdırması yüreğimizi dağlıyor” dedi.

Yayınlama: 21.07.2014
950
A+
A-

STK’ların da ardı ardına kınama açıklamaları yaptığı Gazze’deki katliamla ilgili İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Başkanı Ahmet Akıskalı da bir açıklama yaptı.

                                                                                                              

MASUM İNSANLARIN ÜZERİNE BOMBA YAĞDIRMASI YÜREĞİMİZİ DAĞLIYOR






Ahmet Akıskalı, İslam âleminin sevgi ve kardeşlik gibi insani duyguları doyasıya yaşadığı Ramazanı Şerifte Gazze’de yaşanan katliamlar nedeniyle Ramazan sevinçlerinin hüzne dönüştüğünü söyledi. “Din kardeşlerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmanın, dinler arası hoşgörü ve anlayışın doruğa ulaştığı, inanan insanların bir karıncayı dahi incitmemek için uğraş verdiği bu kutlu zaman diliminde İsrail’in masum insanların üzerine bomba yağdırması yüreğimizi dağlıyor” diyen Akıskalı, İsrail’in kadın, çocuk, yaşlı demeden masum insanları topyekûn imha etmesini ise hiçbir vicdanın kabul edemeyeceğini belirtti.

 

YAPTIRIM GÜCÜMÜZÜN OLMAYIŞI DA BİZİ BİR KERE DAHA KAHREDİYOR

Müslümanlar üzerindeki bu zulmün bitmesi için dua ettiklerini kaydeden Ahmet Akıskalı, “Bu vahşete karşılık dünya devletlerinin ilgisizliği bir yana muhasara altında tutulan, kaçacak, sığınacak yerleri dahi olmayan Gazze halkının üzerine bomba yağdıran zalimden yana olmaları üzüntümüzü katlıyor. Yaşanan elim hadiseler karşısında duadan ve sözlü tepkiden öte bir yaptırım gücümüzün olmayışı da bizi bir kere daha kahrediyor. Bu vahşetin, katliamın biran önce sona ermesi için Rahmeti İlahi’nin üzerimizden eksik olmadığı bu günlerde yine Rahman’a sığınıyoruz. Bu vahşette kurban olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize acil şifa, yakınlarına ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş