Zabıta Teşkilatı 189 yaşında

189 yıl önce kurularak hizmet vermeye başlayan Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dün İnegöl’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yayınlama: 05.09.2015
556
A+
A-

Zabıta teşkilatını 189’uncu yıldönümü, dün İnegöl Belediyesi tarafından Belediye önünde ve Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programlar ile kutlandı.

 

ZABITA, KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR






Törende konuşan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban şunları dile getirdi: “Bilindiği üzere her yıl Eylül ayının ilk haftası ‘Zabıta Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olan Zabıta, Belediyenin güler yüzü ve aynasıdır. Bu yıl Zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 189. yılını kutluyoruz. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, Belediye ile vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. İnegöl Belediyesi Zabıta Teşkilatı da her yönüyle örnek, tecrübeli bir teşkilata sahiptir. Gıda denetiminden, halkın şikâyetlerinin yerinde incelenmesine, toplumun huzurunun korunması adına birçok görevi özverili çalışmalarla yerine getirmektedir. Ekiplerimiz, bölgemizde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmeleri için mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışmakta. Vatandaşa saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşarak, sorunlara hızlı çözüm üretmektedirler. Bu özverili çalışmalarından dolayı tüm Zabıta personeli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Zabıta teşkilatı değişik görev alanlarında vatandaşlara hizmet vermektedir. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, hayatını kaybeden zabıtalarımıza Allah’tan rahmet, görev süresini tamamlayıp emekli olan zabıtalarımıza huzurlu bir yaşam ve özverili çalışmalarıyla hali hazırda görevini ifa eden Zabıta personelimize görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Zabıta Haftası münasebetiyle hazırladığımız programımız Kaymakamlık ziyaretinin ardından esnaf ziyaretiyle devam edecektir. Sözlerime son verirken değerli vatandaşlarımızdan da Zabıta çalışanlarına görevlerini yaparken yardımcı olmalarını hatırlatarak, ilçe halkımıza saygılar sunuyorum” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş