3 BİN 685 KATALOG DAĞITILDI

Fuarda stant açarak fuara katılamayan firmaların kataloglarını dağıtmaya devam ettiklerini belirten Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 11 firmanın toplam 3 bin 685 katalogunu yerli ve yabancı ziyaretçilere teslim ettiklerini belirtti.

Yayınlama: 18.11.2016
1.428
A+
A-

Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 2010 Yılından beri fuar alanında stant açarak fuara giremeyen firmalar için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

3685 ADET KATALOG DAĞITILDI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayhan, “Mobilyacılar Odası olarak 2010 Yılından beri her  fuarda stant açarak çeşitli sebepler ile fuar içerisinde yer bulamayan firmalarımızın Kataloglarını dağıtmaya devam ediyoruz. 08 – 13 Kasım tarihlerinde organize edilen MODEF EXPO Fuarında 12. kez stant açtık ve 11 firmamızın toplam 3685 adet Katalogunu, yurt içi ve yurt dışından fuarımıza gelen ziyaretçilerimize kart karşılığında teslim ettik” dedi.

 

FUAR MEMNUNİYET VERİCİ

“08 -13 Kasım tarihleri arasında organize ettiğimiz MODEF EXPO Fuarı  her yönü ile başarılı bir şekilde tamamlandı” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Ayhan, “Katılımcı esnaflarımız fuar organizasyonundan ve ziyaretçi sayısından memnun. Fuarımızı 24 binin üzerinde ziyaretçi gezmiştir. Bu hizmetimizle fuarda yer alamayan firmalarımıza yeni müşteri bulma konusunda aracılık etmekten memnuniyet duymaktayız. Katalog dağıtım hizmetimizden faydalanan esnaflarımıza dönüşlerin başlaması memnuniyet verici olmuştur. Her yönü ile rekorlar ile dolu fuarımızı geride bıraktık. Firmalarımız, almış olduğu siparişleri en kısa sürede hazırlayarak teslim etmeleri, ilçe ve ülke ekonomisine ciddi değer katma zamanı olduğunu düşünüyor. Fuarımıza ve projemize katılan tüm firmalarımız başta olmak üzere, tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş