Acı Haberi AFAD duyurdu! İzmir’de can kaybı yükseliyor

İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 114’e yükseldi. Öte yandan depremin üzerinden geçen dördüncü günde enkazda canlı bulma umuduyla görevlerine devam eden arama-kurtarma ekiplerinin zamana karşı tüm hızıyla yarışı devam ediyor.

Yayınlama: 04.11.2020
657
A+
A-

06.30: AFAD: SAKOM’dan alınan bilgilere göre 114 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 1.035 vatandaşımızdan 898’i taburcu edilmiş olup 137 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. 30.10.2020 Cuma günü, saat 14.51’de Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, büyüklüğü 4’ün üzerinde 45 artçı olmak üzere, toplam 1.713 artçı sarsıntı yaşanmıştır. İzmir’de arama ve kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 15’inde çalışmalar tamamlanmış olup 2 binada çalışmalara devam edilmektedir.

 

 

05.12: İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 108 saat sonra acı haber geldi. Ekiplerin enkaz üzerinde yaptıkları çalışmaların ardından doktor Zarife Doğan’ın cansız bedenine ulaşıldı.






03.22: Rıza Bey apartmanından bir vatandaşın cansız bedenin çıkarıldığı haberi geldi.

 

 

03:09: Enkaz yerinden son bilgileri aktaran CNN TÜRK Muhabiri Mustafa Berber “Yaklaşık 15 dakika önce enkazın üzerindeki personel bir anda durun diye bağırdı. Hemen bölgede hareketlilik başladı. Matkapla delme işlemi gerçekleşiyor. Enkazın hemen yanında bir ambulans hazır bekletiliyor. Bir kişiye ulaşıldı ama sağlık durumuyla ilgili net bir bilgi yok.” ifadelerini kullandı.

02.48: Rıza Bey Apartmanı enkazında çalışmalar sürüyor. Arama kurtarma çalışmasında sessizlik çağrısı yapıldı. Umutlu bekleyiş devam ediyor. Enkaz yerinden son bilgileri aktaran CNN TÜRK Muhabiri Mustafa Berber “Yaklaşık 15 dakika önce enkazın üzerindeki personel bir anda durun diye bağırdı. Hemen bölgede hareketlilik başladı. Matkapla delme işlemi gerçekleşiyor. Enkazın hemen yanında bir ambulans hazır bekletiliyor. Bir kişiye ulaşıldı ama sağlık durumuyla ilgili net bir bilgi yok.” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş