“BiR öLüR BiN DOĞARIZ”

Beşiktaş’ta forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz dün akşama oynanan Alanyaspor – Beşiktaş maçının ardından kameraların karşısına geçti. Burak Yılmaz İdlib’te Mehmetçiğimize yapılan hain saldırı hakkında “Bir ölür, bin diriliriz” ifadelerini kullandı.

Yayınlama: 29.02.2020
717
A+
A-

Beşiktaş, dün akşam Süper Lig’in 24. Hafta mücadelesinde deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı.

 

Beşiktaş’ın 1-2 kazandığı maçın öncesi ve sonrasında da İdlib’te şehit olan askerlerimize yönelik açıklamalarda bulunuldu. Beşiktaş’ın yedek golcüsü Umut Nayir maç öncesi röportajında,






 

“Orada insanlar bizim için, ülkemiz için can verirken biz burada yaşamaya devam ediyoruz. Suçlu hissediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Maçın ardından da Beşiktaş kaptanı milli futbolcu Burak Yılmaz İdlib’deki alçak saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, “Maçla alakalı bir şey konuşmak istemiyorum. Bugün çok çok üzüntülüyüz. Türkiye liglerindeki oyuncularla telefon trafiği yaşadık, hepsi çok üzgün. Haince, kalleşçe yapılan saldırıda Mehmetçiklerimiz şehit oldu. Ailelerin, bizim içimiz yandı. Devletimiz ne isterse onlarlayız. Maddi, manevi… ne isterlerse yaparız. Unutmasınlar ki ülkemiz bu kalleşlikler karşısında tek yürek olur. Tribünde bir pankart vardı ‘Bir ölürüz, bin doğarız’ diye. Biz bir bütünüz”  İfadelerini kullandı.

 

Beşiktaşlı futbolcular ikinci golün ardından da takım halinde asker selamı verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş