KIRCALI MTAL İLÇE BİRİNCİSİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan Spor müsabakaları ve “Gençlik Atasına Minnet Duyuyor” konulu kompozisyon, şiir yarışması sonuçlandı. Ödüllerinin 19 Mayıs günü yapılacak törenle verileceği yarışmalarda Kompozisyon ve basketbol dalında aldığı derecelerle İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi damgasını vurdu.

Yayınlama: 19.05.2016
1.224
A+
A-

Kompozisyon dalında ilçe birincilisi “Minnettar Olduğum Atalarıma” adlı kompozisyonuyla İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi  öğrencisi Sedanur Sessiz oldu. Basketbol kategorisinde ise ilçe dördüncülüğünü kazandı.

 

BAŞARILARI GÖZ DOLDURUYOR






Konu ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Abdurrahim Mercan; “Geçtiğimiz yılı değişik yarışmalarda aldığımız yirmi ayrı dereceyle kapatmıştık. Öğretim yılı başında Türkiye birinciliği aldık. 2016 yılına da iyi bir başlangıç yaparak önce ilçe başarısı ardından il başarısıyla başladık; Türkiye elemeleriyle devam ettik. Geçmişte katıldığımız şiir, mektup, resim, kompozisyon yarışmalarında almış olduğumuz başarılarımızı sürdürmekteyiz. Kitap okuma yarışmasında üçüncülük ve dördüncülük aldık. Orman haftası yarışmalarında ilçe birinciliği, Pilvak resim şiir yarışmasında ve Türkiye Değer Ödülleri yarışmasında ilçemizi altı öğrencimizle Bursa’da temsil etmiştik. Şu anda üç yarışmada Türkiye elemelerinde yarışmaktayız. 19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda İlçe birincisi olmamız büyük bir onur; ayrıca basketbol erkekler kategorisinde de dördüncü olduk. Bu yarışmalarda öğrencilerimize danışmanlık yapan A.Metin Kürümoğlu ve Murat Sorguç öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürüm Fatih Bilican’a bize desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Okulun Edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu; “Kültür edebiyat alanında hem okulumuza hem de ilçemize katkılar sunma gayreti içinde olduk. Geçtiğimiz yedi yıla baktığımızda ilçe, il ve Türkiye dereceleri olmak üzere Yüze yakın derece aldık.  Biz öğretmenler olarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız. Bu açıdan gayretlerimizin karşılığını görmek bizi çok mutlu etmektedir. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Dereceye giren Sedanur Sessiz adlı öğrenci ise; “Yarışmada aldığım ödülden dolayı çok mutluyum. Bu tarz başarılar beni derslerimde de motive ediyor. Bana desteklerini esirgemeyen başta okul müdürüm Abdurrahim Bey’e ve edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu’na teşekkürü borç biliyorum.” dedi. 

 

Dereceye giren öğrencileri ayrıca okul idaresinin ödüllendireceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş