Muratpaşa Belediyesi Nilüferin Örnek Projelerini İnceledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Yayınlama: 19.12.2017
1.038
A+
A-

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Başkan Yardımcısı Ferruh Tunç, Halkla İlişkiler Müdürü Oya Uysal, İletişim Danışmanı Gönen Orhan ve Proje Danışmanı Fikret Toksöz ile birlikte Nilüfer Belediyesi’ne kıyaslama ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile makamında görüşen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nilüfer İnovasyon Merkezi ile Nilüfer Dernekler Yerleşkesi hakkında bilgi aldı.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız ve Adil Kayaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sivil toplum örgütleri, girişimcilik ve inovasyon konusunda yeni bir proje hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Uysal, Nilüfer Belediyesi’nin bu alanda yaptığı çalışmaları yerinde incelemek istediklerini ifade etti. Başkan Mustafa Bozbey de görüşmede, Nilüfer İnovasyon Merkezi ile Karaman Dernekler Yerleşkesi ve Konak Mahallesi’ndeki Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nin yapısı, işleyişi ve yönetimi hakkında bilgiler verdi.






Görüşmenin ardından heyet, İnovasyon Merkezi, Kent Konseyi ile Dernekler Yerleşkesi’nde incelemelerde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş