Sağlık-Sen Bursa Şubesinden Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akana Ziyaret

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve Sağlık Müdürlüğü temsilcileri, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 04.01.2018
879
A+
A-

Ziyarette Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Dr. Özcan Akan’a başarı dileklerinde bulundu. Son 5 yılda genel sekreterlik uygulaması sırasında hastanelerde yaşanan sorunlar ile ilgili sendikanın görüşlerini aktaran Şube Başkanı Yünkül, “Maalesef 5 yıllık süreçte genel sekreterlik uygulaması Bursa sağlığına kazançtan çok kayıp getirdi. Sağlık çalışanlarının sorunları çözülmediği gibi artarak çoğaldı. Çoğu hastanede özellikle ek ödemeler ile ilgili sıkıntı yaşanmakta. Birçok hastanede personel eksikliği sebebiyle arkadaşlarımızın fazla mesai süreleri ciddi manada arttı ve bundan dolayı sağlık çalışanlarının memnuniyet oranı azaldı. Sağlık çalışanları kendisine sahip çıkacak, sorunları ile ilgilenecek bir yönetim tarzı beklemekte. Uzun zamandır İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmanız nedeniyle sahada karşılaşılan sorunları yakinen bildiğinizi ve takip ettiğinizi biliyoruz. Tecrübelerinizi sahaya yansıtarak en kısa zamanda bu sorunları çözeceğinize inanıyoruz. Mutlu çalışan mutlu vatandaş demektir. Bizler de Sağlık-Sen olarak çalışanlarımızın mutluluğu, Bursa sağlığının en üst düzeye getirilmesi ve örnek olarak gösterilmesi noktasında sizlere her türlü desteği vereceğiz. Amacımız sağlık çalışanlarının ve vatandaşın mutluluğudur. Görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Amacımız Bursa sağlığının bugün bulunduğu konumdan daha ileri götürülmesidir. Bursa önemli ve Türkiye’nin 4. büyük şehridir. Aynı zamanda bölgesine de hizmet veren bir konumdadır. Bundan dolayı bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan daha fazlasını yaparak sağlıkta örnek bir şehir haline gelmek istiyoruz. Bursa olarak yatırımlarımızı bitiriyoruz. Sıra nitelikli hizmetlerde. Nitelikli hizmetleri de bitirdiğimizde Bursa olarak “Sağlık hizmeti sunumunda” marka il olacağımıza inanıyorum. Tabi ki bunu sağlık çalışanları ile yapacağız. Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları takdire şayandır. Sağlık çalışanlarımızın talepleri bizim için öncelikli görevdir. Vatandaşın sağlık hizmeti kalitesini arttırmak için öncelikle sağlık çalışanları mutlu olmalı. Sağlık çalışanlarının sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü için her türlü tedbiri alacağım. Tüm sağlık çalışanları bir ekip olarak Bursa sağlığına hizmet edeceğiz. Bu konuda Sağlık-Sen’in görüşlerini önemsiyoruz. Bizler müdürlük olarak sizlerde sivil toplum örgütü olarak el birliği ile daha iyi hizmet üretilmesi için birlikte çalışacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’a tablo hediye etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş