Yıldız Tilbe’nin aşı isyanı!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, koronavirüs aşısına tepki gösterdi. “Asla aşı vurulmayacağım” diyen Tilbe, “İsteyen vurulsun. AVM, sinema, sosyal hiç bir yere çıkmayacağım. Bankada hesabım olmayacak. Dayatılan bütün yaptırımlara rağmen insanlığı açık açık yok etmek istediklerini söyleyen adamların ilaçlarını ve aşılarını reddediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yayınlama: 04.12.2020
520
A+
A-

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan şarkıcı Yıldız Tilbe, “Dolar yok olur İnşallah ve diğer bütün para birimleri, sadece TL” isyanından sonra şimdi de koronavirüs ve aşıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tilbe, Twitter hesabından, “Asla aşı vurulmayacağım. İsteyen vurulsun. AVM, sinema, sosyal hiç bir yere çıkmayacağım. Bankada hesabım olmayacak. Dayatılan bütün yaptırımlara rağmen insanlığı açık açık yok etmek istediklerini söyleyen adamların ilaçlarını ve aşılarını reddediyorum.” dedi.

Koronavirüsün bilinçli olarak dünyaya yayıldığını savunan Tilbe, “Meyvelerin, sebzelerin genlerini bozdular sıra insana mı geldi? Aşınıza da çipinize de uğruna insanlıktan çıktığınız paranıza da lanet olsun. Her insan kadar şüphe duymak zorunda kalıyorum, gördüklerim ve duyduklarım sayesinde. Allah’ın dediği olur.” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş