100 MiLYONLUK YATIRIM GELİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Aktaş, İnegöl’e 2017 yılında yapılan bazı projeler ve 2018 yılında yapılacak olan hizmetleri açıklarken, hizmetlerinin bedelinin yaklaşık 100 milyon olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 20.11.2017
6.085
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Aktaş, İnegöl’de devam eden hizmetler ve 2018 yılında yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

 

ÜLKE GENELİNE ROL MODEL OLACAK HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl’de bir çok projeyi faaliyete geçirdik. Yaptığımız projeler ülke genelinde rol model oldu. Bundan sonra da Bursa ve Bursa’nın güzide ilçeleri için yine ülke geneline rol model olacak projeler üreteceğiz. Başkanlık görevine seçildiğimiz günden beri bunun derdi içerisindeyiz. Sıkıntılar aksaklıklar elbette var ama, biz bunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

 

DEVAM EDEN HİZMETLER

Şuanda devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, şu ifadeleri kullandı: “Şuan İnegöl ilçemizde devam eden projeler var. Bunlardan bir tanesi İnegölspor tesisleri. Burada çalışmalarımız devam ediyor ve çalışmaları hızlandırdık. Cafer Paşa Hanı Restorasyonu tamamlanmak üzere. En kısa sürede oranın açılışını gerçekleştireceğiz. İshakpaşa Camii çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. O çalışmaları daha önce incelemiştik ve projede değişikliğe gidilmişti. İshakpaşa Camii, Külliyesi ve Türbesi biliyorsunuz şehir merkezindeki önemli manevi ve tarihi miraslarımızdan. Bu alanların daha da güzelleşmesi için çalışmalar sürüyor. Yine devam eden çalışmalarımızdan birisi de Yarı Olimpik Yüzme havuzu. Burada da çalışmalarımız devam ediyor. Orayı da tamamladıktan sonra hizmet ağımız durmadan devam edecek”

 

2018 YILINDA YAPILACAK HİZMETLER

2018 Yılında programa alınan ve İnegöl’e kazandırılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, “2018 Yılında diğer İnegöl’de dahil diğer ilçelerimizde güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. İnegöl için düşündüğümüz hizmetler, güzel ilçemize değer katacak. Boğazköy Mesire Alanı, 3 kırsal mahallemize ürün toplama merkezi, içme suyu hattı, kırsal mahallelerimize 18 adet su deposu, dere ıslah çalışmaları, 4 adet gölet, 40 kilometrelik sathi kaplama asfalt, 80 kilometrelik sıcak asfalt, bunların haricinde spor tesisleri ve çevre düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. İnegöl’ümüz hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek”

 

100 MİLYONLUK HİZMET

İnegöl’e yapılacak hizmetlerin yaklaşık 100 milyon TL olduğunu ifade eden Aktaş, “İnegöl’de devam eden hizmetler ve 2018 yılında Allah nasip ederse kazandırılacak hizmetlerin toplam maliyeti yaklaşık 100 milyon TL. Şimdilik sadece bu hizmetler programa alındı ama belki farklı hizmetler de bir anda ortaya çıkabilir ve hemen programa dahil edilebilir” dedi.

 

BURSA VE İLÇELERİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Başkan Aktaş, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Sadece İnegöl’ümüz değil, Bursa’mızın bütün ilçelerinde hizmetler devam edecek. Bursa’mızın 17 ilçesi var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da 17 ilçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak, hizmetleri daha fazla nasıl arttırırız bunun derdinde olacağız. Heyecanımızı şimdiye kadar hiç kaybetmedik bundan sonra da hizmet noktasında aynı heyecanı ve şevki taşıyacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş