‘14 Mayıs Cumhurun zaferi olacak’

Yayınlama: 11.05.2023
77
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan ve beraberindeki yöneticiler, İnegöl’deki esnafları ve dernekleri ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, “14 Mayıs Cumhurun zaferi ile sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Allah nasip ederse bunların hepsi sizin desteğiniz ile olacak” dedi.

İnegöl’de sokak sokak, dernek dernek seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan ve beraberindeki yöneticiler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda iş insanlarını, esnafları ve dernekler ziyaretlerini sürdüren ilçe teşkilatı, son olarak Domaniçliler Derneğini ziyaret etti.






Günün ilerleyen saatlerinde ise MHP heyeti Maden Mahallesini ziyaret edip, köy halkı ile bir araya geldi. Köy halkının sorun ve talepleri dinleyen MHP teşkilatı, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, ilgi ve alakalarından dolayı Maden Mahallesi Muhtarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram şu ifadeleri kullandı;

”Önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Biz bu seçimleri çok önemsiyoruz. 14 Mayıs seçimlerini Türkiye Cumhuriyet tarihinin önemli bir eşiği olarak görüyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah nasip ederse hedefimiz; 14 Mayıs Akşam’ı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçmek. Akabinde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin hem oylarını hem de meclisteki sandık sayısını arttırmak. 14 Mayıs’ın Cumhurun zaferi ile sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Allah nasip ederse bunların hepsi sizin desteğiniz ile olacak. Bizleri karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş