15 İŞLETME CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

İnegöl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından İnegöl’ün gıda satışı yapan işletmelerinde ve aynı zamanda pazarlarda denetimler sürüyor. Bu kapsamda bin 600 işletme denetlenirken, iki aylık süreç içerisinde de 15 işletmeye cezai işlem uygulandı.

Yayınlama: 27.05.2020
1.907
A+
A-

İnegöl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan gıda denetimleri aralıksız devam ediyor.

 

3 AYRI EKİPLER DENETİM






Kovid-19 salgını nedeni ile gerekli tedbirleri alan İnegöl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, 3 ayrı ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda gıda denetimine çıkan ekipleri, koruyucu maske ve koruyucu önlük kullanarak tedbirlerini üst seviyede alıyor.

 

PAZARLAR DENETİMDEN GEÇİRİLİYOR

İnegöl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri salgının başladığı günden beri özellikle Pazar alanlarında denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda pazarların büyüklüklerine göre ortalama 50 civarında Pazar tezgâhı inceleniyor.

 

BİN 600 İŞLETME DENETİMDEN GEÇTİ

Ekipler, şimdiye kadar İnegöl’de toplam bin 600 işletmeyi kontrol etti. Yapılan kontrollerde gerekli uyarılarda bulunan ekipler, eksikliklerin giderilmesi anlamında aktarımda bulundu.

 

15 İŞLETMEYE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Kovid salgının başladığı süreçten günümüze kadar yapılan gıda denetimleri kapsamında, İnegöl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafında İnegöl’deki 15 işletmeye cezai işlem uygulandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş