25 TON SU DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Elazığ’da yaşanan depremin ardından Türkiye genelinde yardım kampanyaları devam ederken, bölgeye bir destek de İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nden geldi. Kooperatif üyeleri depremzedeler için hazırladıkları yaklaşık 25 ton suyu bölgeye gönderdi.

Yayınlama: 01.02.2020
472
A+
A-

Elazığ’da yaşanan depremin ardından depremzedelerin yaraları devlet, STK’lar ve yardımseverler eliyle sarılmaya devam ediyor. Ülke genelinde devam eden yardım seferberliğine İnegöl’den de destekler gün geçtikçe artıyor. İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri tarafından hazırlanan yardım TIR’ı, dualar eşliğinde bölgeye hareket etti. Hazırlanan TIR’da yaklaşık 25 ton su olduğu ifade edildi.

 

 






MAĞDURLARIN YANINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep portakal “24 Ocak’ta ülkemizde Elazığ ve Malatya merkezli bir deprem meydana geldi. Bu depremle alakalı devletimiz seferber oldu. Bizler de bir nebze olsun bu yaraya merhem olmak için bir aracımızı bugün yola çıkarıyoruz. Buraya katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yola çıkacak olan şoför kardeşimiz Cumali Menteş’e de hayırlı yolculuklar diliyorum. Ülke bizim, devlet bizim, bizler de mağdurların yanında elimizden geldiği kadar durmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum.

 

 

VATANDAŞLAR ŞAHSİ YARDIM YAPMASIN

Yaşanılan deprem sonrası Türkiye’nin seferber olduğunu ifade eden Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Aydın ise “Ne mutlu ki bizlere böyle bir ülkede yaşıyoruz. Biz gerek ülkemizde gerek dünyada nerede mazlum varsa ulaşmaya çalışan bir toplumuz. Bugün de İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi böyle bir hassasiyet gösterdi. Ben onlara da çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Depremden sonraki ilk üç günlük akut devri atlatılmış durumdadır. Buradan halkımıza çağrıda bulunuyorum, şahsi olarak herhangi bir yardım düzenlemesinler, bir çalışma yapacaklarsa AFAD veya bizlerle irtibata geçerek yapsınlar. Bundan sonraki süreç iyileştirme sürecidir ve çalışmalar bu yönde yapılacaktır. Herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş