Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz

Sağlık Sen Bursa ve İnegöl Şubesi Basın Sözcüsü Hüseyin Aydın, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in Afrin’de görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etmesi ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bu hayati mücadeleye gözünü kırpmadan katılan sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yayınlama: 12.02.2018
565
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Sen Bursa ve İnegöl Şubesi Basın Sözcüsü Hüseyin Aydın, “sınır güvenliğimiz ve vatandaşlarımızın can güvenliği için bu operasyonun büyük öneme sahip olduğunu söyledi.  Aydın, Sağlık Sen Genel Başkanımız Metin Memiş  Kilis’e giderek sınır bölgesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ettiğini belirtti. Ülke sevgisi, ona hizmetle ölçülür. Ülke için canını vermekten daha büyük sevgi mi olur? Ülkesi ve milleti için can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır ve baş sağlığı diliyorum. Bu uğurda gazi olan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyor, minnet ve şükranlarımı iletiyorum. Bu hayati mücadeleye gözünü kırpmadan katılan sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

BÜROKRASİYE TAKILDIK






Yıpranma payı ile ilgilide konuşan Aydın, yıpranma payının tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde çıkması gerektiğini söyledi. Yıpranma payını ilk gündeme getiren ve bunun mücadelesini verenin Sağlık-Sen olduğunu söyleyen Aydın “Israrla talep ettik, sözünü aldık. Ancak bürokrasiye takıldık. Bu arada yıpranma payını, bizim istediğimiz ve sözü verilenden farklı şekillerde hayata geçirme çalışmaları oldu. Bunları şiddetle reddettik” dedi.

 

SÖZÜ ALDIK

Son günlerde yıpranma payının sağlık çalışanlarının bir kısmını kapsayacak şekilde çıkacağı yönünde haberler yayıldığını söyleyen Aydın, “Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızdan, bütün sağlık çalışanlarının 5 yıllık hizmetine bir yıl yıpranma payı sözü aldık. Bunun dışındaki hiçbir çalışmayı kabul etmeyiz. Bu konudaki kararlılığımız ve mücadelemiz devam edecek” dedi.

 

TTB’NİN TEK SESLİLİĞİ BİTECEK

Gündemdeki Türk Tabipler Birliği hakkında da konuşan Aydın, terörle mücadeleye savaş diyen ve bir an önce sona ermesi çağrısında bulunan bu örgüte ilk tepkiyi sendikamızın verdiğini hatırlattı. Sosyal medya ve basın açıklamalarımızın ardından suç duyurusunda bulunduğumuzu kaydeden Hüseyin Aydın, bu örgütün ismindeki Türk kelimesinin çıkarılmasının da yine Sağlık-Sen’in teklifi olduğunu belirtti. Tabipler Birliği’nin STK kisvesine sığınıp hekimler adına konuşmasının yanlış olduğunu söyleyen Aydın, “Tabipler Birliği’nin ismindeki Türk ifadesi kaldırılacak ve bu örgütün hekimlerimizden aldığı zorunlu aidat soygunu son bulacak. Bu örgüt Türkiye’nin terörle mücadele sürecinde hep terörün yanında yer almıştır. Ne zaman terörle mücadele başlasa, bunların aklına doktor oldukları ve yaşatma duygusu geliyor. Kızılay’daki, Merasim Sokak’taki patlamada vatandaşlarımız can verirken, güvenlik güçlerimiz şehit edilirken bu yaşatma duygusu hiç mi aklınıza gelmedi. Biz, bunların ne olduğunu, kimin ağzıyla konuştuklarını çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş