3 ÇOCUĞU ASKER OLAN iNEGöLLü BABA Gönüllü askerlik için başvuruda bulundu

Yeniceköy Mahallesi’nde ikamet eden, 3’ü şuanda asker olmak üzere toplam 6 çocuk babası olan Süleyman Özbek, Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu. Özbek, gençlerin milli şuuru hissetmeleri ve camileri doldurarak özüne dönmesi gerektiğini, çünkü oynanan oyunun büyük olduğunu belirtti.

Yayınlama: 13.02.2018
936
A+
A-

3 Çocuğunu vatan için askere gönderen baba Süleyman Özbek, Afrin operasyonuna katılmak için Askerlik Şubesi’ne gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

 

BENDE KENDİMDE BİR GÖREV HİSSETTİM






Ülkenin durumunu göz önüne alıp, kendisinin de bir şeyler yapmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulunduğunu belirten Süleyman Özbek, “Ülkemizin konumunu göz önünde bulundurarak, bende kendimde bir görev hissettim. 3 Tane çocuğum asker. Rahat duramadım ve ülkem için bir şeyler yapmak istedim. O niyetle gittim başvurumu yaptım Askerlik Şubesi’ne” dedi.

 

HERKESE NASİP OLMAZ

Askerlik Şubesi’nde kendisini tebrik ettiklerini belirten Özbek, “Askerlik şubesinde 3 çocuğumun asker olduğunu ve kendimin de gönüllük askerlik için geldiğimi görünce yetkililer tebrik ettiler. Bunun kimseye nasip olmayacağını söylediler” dedi.

 

BİR OLMALIYIZ

Afrin operasyonunu desteklemeyen siyasetçilere seslenen Süleyman Özbek, şu ifadeleri kullandı: “Biran önce akıllarını başlarına almalarını söylüyorum. Bu artık siyasi bir konunun dışına çıktı. Gelecek kuşaklarımız var. Daha önce yaşadığımız bir tarihimiz var. Biz Osmanlı torunuyuz. Biz zamanında birdik. Yine bir olmamız gerekiyor. Hepsi aklını başına alması lazım. Bunu birlikte aşmamız gerekiyor. Bir olmamız lazım. Bir olursak kazanırız. Bu Türkiye meselesi değil. Hıristiyan, Müslüman meselesi artık bu. Hıristiyanların oyununu bozmak için Müslümanlar olarak bir olmamız lazım. Ancak bu musibeti böyle aşabiliriz. Bizler akıllı olacağız. Ona istinaden ben Askerlik Şubesi’ne başvurumu yaptım. İnşallah Allah nasip ederse bana nasip olarak olara gidip vatanım için savaşmak” dedi.

 

GENÇLERE TAVSİYELER

Gençlere seslenen Süleyman Özbek, “Gençlerimizde milli ruhun olması lazım. Müslümanlığı iyi idrak etmeleri lazım. Ülkesini göz önüne alıp, geçmişi iyi değerlendirmesi ve vatanı için, İslam için ne yapabilirimin derdinde olması lazım. Bunlar benim gençlere tavsiyem. Çünkü çok büyük oyun dönüyor. Şuan onlar onun farkında değil. Şuan sokaklara bakıyorum, gençleri uyuşturucu batağına düşürüyorlar, değişik yollara düşüyorlar, camilere bakıyoruz genç yok. Ben bu noktada çok üzülüyorum. Aile bireylerine de çok iş düşüyor. Temelden ele almamız lazım. Bugüne kadar hep boşladılar çocukları. Geçim derdine düştü anne baba, çocuk da sokağa düştü.  Sokağa düşen çocuk şuna benziyor, dalından düşen yaprak rüzgarın oyuncağı olur” ifadelerini kullandı.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş