5. iHMED Turnuvası start aldı

İnegöl İHMED ÖNDER İmam Hatipliler Derneği bu sene 5. Sini düzenlediği Mezunlar arası futbol Turnuvasını Okulun İlk Müdürü Nusret Vardar adına düzenledi. 87 ile 93 mezunları arasında oynanan ilk maçı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da takip etti.

Yayınlama: 28.03.2018
1.103
A+
A-

NUSRET VARDAR ADINA

İHMED ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin futbol turnuvası İnegöl İmam Hatip Lisesi’nin Kurucu Müdürü ve ilk Müdürü olan Nusret Vardar adına düzenleniyor. Aralarında mezunların yanı sıra İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan öğretmenler de turnuvaya katılıyor.

 






AKTAŞ, SINIF ARKADAŞLARINI İZLEDİ

Kurtuluş Sahası’nda ilk maç 1987 mezunları ile 1993 mezunları arasında oynandı. İnegöl İmam Hatip Lisesi 1987 mezunu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da maçı eski okul müdürü Nusret Vardar ile birlikte izledi. Karşılaşmayı 6-2’lik skorlar 87 mezunları kazandı. 11 takımın katıldığı turnuva 7 Mayıs’ta final maçıyla son bulacak.

 

BU SENE BEŞİNCİSİ DÜZENLENDİ

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Ahmet Taştan şunları söyledi: “İHMED ÖNDER İmam Hatipliler Derneği olarak imam hatipleri lisesi mezunlar arası futbol turnuvasını geleneksel hale getirdik. Bu sene beşincisini tertip ettik. Hemen bu arada tertip heyetimiz Yunus Memiş, Ahmet Çolak, Ahmet Döngel ve Metin Özalp’e teşekkür ederiz. Daha önceki seneler turnuvamızı Hikmet Şahin ve Sami Koparan Hocalarımızın anısına tertip etmiştik. Tertip komitemizin teklifi üzerine İnegöl’ümüzün medar-ı iftiharı, İmam Hatip deyince aklımıza gelen Nusret Vardar hocamız adına tertip ettik. Kendisiyle görüştüğümüzde gençliğinde iyi voleybol ve masa tenisi oynadığını belirtmişti. İsmi ilimle eş anılan kıymetli hocalarımızın bilinmeyen bir yönünü de öğrenmiş olduk. Allah razı olsun talebelerini kırmadı pazartesi akşamı ilk maçta topa vurdu. Kurtuluş Halı sahasındaki karşılaşmada 87 Dönem mezunları ile 93 Dönemi mezunları karşılaştı”

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DA AÇILIŞA KATILDI.

Okulun mezunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da ilk maçı izlemeyi gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Taştan: “Bir telefon geldi. Tanımadığım bir numaraydı. Bana Kurtuluş Halı sahasının yerini soruyordu. Kimsiniz dedim. Bursa büyükşehir Belediye başkanının şoförüyüm dedi. Başkanımız da geliyor mu diye sordum. Evet, deyince çok sevindim. Sınıf arkadaşlarını yeşil sahalardaki mücadelesini izlemek için gelen başkanımız bizi çok sevindirdi.”  Dedi.

 

AÇILIŞA İLGİ BÜYÜK OLDU

 

İHMED Yönetim Kurulu, maç öncesi tatlı ikram etti ve dostluk kardeşlik adına tertip edilmiş bu turnuvada; futbolun sertliğinden kaçınarak muhabbet gölgesinde geçsin istediklerini belirtti.

 

Yapılan karşılaşmalarda 87 mezunları 6 gol atarken; 93 mezunları 2  gol attı. 90 Mezunları 3 gol atarken 92 Mezunları 1 gol atabildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş