75.Yıl İlkokulu’na Geri Dönüşümde 3 Ödül

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında 75. Yıl İlkokulu geri dönüşüm alanında 3 ödül aldı.

Yayınlama: 21.05.2018
1.204
A+
A-

 Ekim 2017 ile Nisan 2018 tarihleri arasında İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ambalaj atıklarını toplama, atık pil toplama, atık yağ toplama, atık giysi atıklarını toplama ve elektronik atıkları toplama kampanyaları ile ilgili olarak 11 Mayıs 2018’de gerçekleştirilen Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında dereceye giren okullara çeşitli ödüllendirmeler yapıldı. Ödüllendirmeler kapsamnda75.Yıl İlkokulu Elektronik Atıkta ilçe birincisi, atık yağ ve kullanışmış giysi de ilçe ikincisi oldu.

                           

DOĞRU EĞİTİLMİŞ ÇOCUK ÇEVRESİNİ DE EĞİTECEKTİR






  Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan 75.Yıl İlkokulu Müdürü Hasan Altınoğlu, “İyi alışkanlıklar edinmek küçük yaşta oluşuyor. Çevresini temiz tutmanın ve geri dönüşümün önemini anlayan ve uygulayan çocuklar çevrelerindeki diğer insanları da böyle davranmaları için teşvik edecek ve etkileyecektir. Doğru eğitilmiş ve iyi alışkanlıklar kazanmış bir çocuk çevresini de eğitecektir” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş