Açık havada okul alışverişi İnegöl AVM’de

İnegöl AVM, verilen uzun aranın ardından 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim için hayata geçirdiği kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Yayınlama: 01.09.2021
290
A+
A-

İnegöl AVM, atölyeleri ve okula dönüş kampanyası ile İnegöllülere hareketli bir Eylül ayı programı hazırladı.

 

İnegöl AVM, uzun bir aranın ardından 6 Eylül tarihinde başlayacak yeni eğitim döneminde çocuklarımıza moral ve motivasyon sağlayacak yeni kampanyasını hayata geçirdi. 2 Eylül tarihinde başlayan Okula Dönüş Kampanyası ile aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan İnegöl AVM ziyaretçileri; Eğlenjoy’dan bowling kuponu, Funky’den eğlence bileti veya Ops Play Mağazası biletlerinden birini kazanma şansı yakalayacak.






 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM, Okula Dönüş Kampanyası ile pandemi döneminin ardından sınıfları ilk defa dolduran miniklere hem motivasyon sağlayacak hem de morallerini artıracak. 

 

Ayrıca İnegöl AVM’de geçtiğimiz ay başlayan Dev Yaz Çekilişi Kampanyası da devam ediyor. 12 Ekim tarihinde sona erecek kampanya sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle; 4 Kuba marka motorsiklet ve motorsiklet kaskı, 4 Xiaomi marka elektrikli scooter, 25 Canello marka çocuk bisikleti ve 25 Canello marka yetişkin bisikleti olmak üzere toplamda 58 hediye verilecek.

 

Eylül atölyelerle renklenecek

 

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, Eylül ayına özel hazırladığı Kalemlik Boyama Atölyesi, Kalem Kutusu Tasarlama Atölyesi, Çim Adam Atölyesi gibi atölye programları ile de çocuklarımıza hem güzel vakit geçirtecek hem de el becerilerini kuvvetlendirecek.

 

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi…

 

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi Okula Dönüş Kampanyası ve atölyelerine katılmaya davet ediyor. Normalleşme döneminde ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uyguladığı hijyen kuralları ve uygulamaları ile de güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş